Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezenty CS:GO. Twitch a GOTV

i'Upload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam takie pytanie dotyczace koloni oraz prezentow, ktore mozna dostac ogladajac mecze, otoz:

- Czy jesli ogladam mecz na twichu i w tym samym czasie na GOTV w cs:go, to czy szansa na drop jest podwojna, czy wtedy nie wypada mi na jednej z platform?

- Ile mniej wiecej prezentow jest losowanych podczas meczy?

Opublikowano

1. Liczy się tylko jedno więc nie ma różnicy czy GOTV czy Twitch. Nie masz podwójnej szansy.

2. W finałach leci około 30k na mapę. Nie wiadomo jak to dokładnie działa, ale tylko jakiś mały % oglądających dostaje. 

he?

Opublikowano

1. tak samo się liczy, czyli jako jeden.

2. losowo +/- tyle co kolega Bolus napisał.

3. Dodam od siebie, że nie trzeba mieć twitcha włączonego i oglądać, można też na pasek, tak samo jak z GOTV, można wziąć gre na pasek a to zalicza jakbyście oglądali.

Dodaje to gdyż ludzie też się o to pytają a nie widzę sensu zakładania tematu z takimi pierdołami.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Czesc, mam takie pytanie dotyczace koloni oraz prezentow, ktore mozna dostac ogladajac mecze, otoz:

- Czy jesli ogladam mecz na twichu i w tym samym czasie na GOTV w cs:go, to czy szansa na drop jest podwojna, czy wtedy nie wypada mi na jednej z platform?

- Ile mniej wiecej prezentow jest losowanych podczas meczy?

1. Nie, jest tak samo zawsze.

2. Różnie, zależy też od mapy itd.

Opublikowano

A jesli mam dwa konta steam, i konto twitch polacze z jednym, a gotv bede ogladal na 2, to wtedy dalej jest tylko drop na 1 konto czy juz wiekszy? :P

Opublikowano

Mi się wydaje ze 1% oglądalności dostaje co rundę. Jak ogladalem wcześniej inny turniej i patrzylem na liczbe widzów, to pisalo 400000 obserwatorów, rozdano prezentów +/- 4000. Jak bylo 350000 to okolo 3500. Takze wdh mnie w zależności od ilości oglądających.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

A jesli mam dwa konta steam, i konto twitch polacze z jednym, a gotv bede ogladal na 2, to wtedy dalej jest tylko drop na 1 konto czy juz wiekszy? :P

Musiałbyś mieć 2 konta Steam, 2 konta Twitch i oglądać z obydwu ;)

Opublikowano

Ja kiedyś odpaliłem twitcha, wyłączyłem głos, zminimalizowałem, poszedłem robić coś na kompie, jak się skończyło wchodzę na csa i mam skrzynkę :D

Nawet nie wiem kiedy dropła xD

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Każdy może wydropić skrzynkę oglądając Twicha? (przy połączeniu ze steamem oczywiście). Bo sporo osób (w tym modów na streamie) pisze że jedynie gdy masz suba lub twitch turbo. To prawda? :/

­

A w życiu... łączysz konto steam z twitchem, oglądasz i to tyle.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mi się wydaje ze 1% oglądalności dostaje co rundę. Jak ogladalem wcześniej inny turniej i patrzylem na liczbe widzów, to pisalo 400000 obserwatorów, rozdano prezentów +/- 4000. Jak bylo 350000 to okolo 3500. Takze wdh mnie w zależności od ilości oglądających.

A gdzie takie dane są dostępne?

Opublikowano

Gdzie Ty masz takie dane? Na Meczu TSM v Renegades jest +400k widzów, a pisze, że w całym meczu rozdano nieco ponad 1k skrzynek... Mniej więcej 150 na rundę jest wymienianych.

Opublikowano

Gdzie Ty masz takie dane? Na Meczu TSM v Renegades jest +400k widzów, a pisze, że w całym meczu rozdano nieco ponad 1k skrzynek... Mniej więcej 150 na rundę jest wymienianych.

A gdzie widać ile skrzynek zostało rozdanych?

Opublikowano

Pytanie, żeby nie zakładać nowego tematu.

Jaka jest szansa, że akurat mi wyleci ta skrzynka? Oglądałem już z 5 pod rząd i mi nie dropła, a jak na innym koncie obejrzałem 1 to mi odrazu dropnęła

Opublikowano

A jeśli oglądam np. mecz z cobbla na twitchu i mecz z cache'a przez gotv to może polecieć z któregoś z tych meczy?

Jest to robione na jednym koncie

Opublikowano

Pytanie, żeby nie zakładać nowego tematu.

Jaka jest szansa, że akurat mi wyleci ta skrzynka? Oglądałem już z 5 pod rząd i mi nie dropła, a jak na innym koncie obejrzałem 1 to mi odrazu dropnęła

Tu jakieś boty automatycznie losują widzów, nie ma raczej reguły.

A jeśli oglądam np. mecz z cobbla na twitchu i mecz z cache'a przez gotv to może polecieć z któregoś z tych meczy?

Jest to robione na jednym koncie

Ja odpalam 2 streamy na raz i sobie odchodzę od pc, ew. oglądam ten jeden ciekawszy mecz, a drugi wyciszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...