Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne spadki FPS

Pexil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż w CS:GO mam tylko 30-40 FPS, chciałbym to zwiększyć tylko nie wiem, jak (Komendy startowe mam już ustawione).

Przeszkadza to bardzo w komfortowym graniu, chciałbym uzyskać co najmniej stabilne 60 FPS (Z wiadomych przyczyn).

Oto mój system : 

Procesor : Intel® Core i3-3217U CPU @ 1.80 GHz

Ram : 4 GB (Dostępne : 3.89 GB)

Typ : 64-Bit

Karta graficzna : Intel HD Graphic 4000

Jest to oczywiście win 8.1

Wiem nie jest to maszyna do latania ;P

Nie piszcie mi, że się nie da, bo mam miejscami 60-70 FPS, ale to tylko jedna runda na 5 meczy.

Proszę o szybką pomoc, spróbuję wszystkiego.

PS : Przeszukałem już całe internety w poszukiwaniu pomocy, więc nie piszcie "Wpisz w GOOGLE"...

Opublikowano

Ja wpisałem w google i znalazłem poszukiwane wyniki.

Polecam pogrzebać w ustawieniach wideo, może zwiększysz tą ilość fps.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nie bedziesz mial stalych 60 fpsow ustaw 4:3 1024 rozdzialke wszystko na minimal to moze bedziesz mial te 40 stale  a 60 stalych nie bedziesz mial na turniejowych mapach jedynie na miragu bedzie mial najwiecej fpsow a na mapach typu aim map z 100

Opublikowano

Ja już gram na 4:3 na 1024, na rozciągniętych bokach i jest to co jest, ale nie rozumiem, że mam nie raz te 60 FPS....

Opublikowano

Ja już gram na 4:3 na 1024, na rozciągniętych bokach i jest to co jest, ale nie rozumiem, że mam nie raz te 60 FPS....

No ale uj wielki ze masz te 60 fpsy jak celownik do samej ziemi dociśniesz czy do sciany  ?? .jak wezniesz celownik do ziemi czy do sciany mozesz miec te 60 fpsow bo wtedy  jest mniej pixeli czy czegos tam to wtedy masz te 60 a jak pójdziesz tam gdzie jest wiecej tych pixeli czy jak to sie nazywa  masz mniej proste jedyne rozwiazanie kupic kompa za 500 zl z qudaem 6600 i radeon hd wtedy bedziesz mial z 120 na full detalach nawet jak sterowniki zainstalujesz z 2090 roku to i tak nic nie da xD 

Opublikowano

No ale uj wielki ze masz te 60 fpsy jak celownik do samej ziemi dociśniesz czy do sciany  ?? .jak wezniesz celownik do ziemi czy do sciany mozesz miec te 60 fpsow bo wtedy  jest mniej pixeli czy czegos tam to wtedy masz te 60 a jak pójdziesz tam gdzie jest wiecej tych pixeli czy jak to sie nazywa  masz mniej proste jedyne rozwiazanie kupic kompa za 500 zl z qudaem 6600 i radeon hd wtedy bedziesz mial z 120 na full detalach nawet jak sterowniki zainstalujesz z 2090 roku to i tak nic nie da xD

Ale te 60 FPS to mam całą rundę, nawet jak polecą smoki na A na Miragu, także nie ogarniam tego....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...