Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog modowy

ReQuesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zmienić? Przede wszystkim ich nie zakładać. Pisz, o czym chcesz, ale nie o modzie, bo tego jest więcej niż majnkraftów czy CS:GO, ale niewątpliwie jakość wszystkich jest zastanawiająca.

Jak już zmienisz tematykę, to przede wszystkim rób dłuższe wpisy. No bo ten najnowszy to jakiś koszmar jest. Ja lepsze i dłuższe opowiadanie napisałem w szóstej klasie podstawówki w minutę kilka chwil po dzwonku.

Też tytuły wpisów gdzieś ci znikły. Wypadałoby to poprawić.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Twojego bloga nikt nie weźmie na poważnie z następujących powodów:

1. *.blogspot.com - jeśli chcesz być brany na serio to wypadałoby mieć własną domenę

2. niechlujny i nielogiczny layout, złe rozmieszczenie poszczególnych sekcji, ogółem całość wygląda jak blogi z 2006 roku.

3. Brak responsywności - żyjemy w 2015roku, strony internetowe powinny wykrywać roździelczość ekranu urządzenia z którego korzystamy, niedopuszczalne jest, żeby przeglądając blog na tablecie użytkownik musiał używać scrollowania w szerokości strony

To trzy podstawowe punkty, znalazłoby się więcej, ale nie mam w tym żadnego celu - jeśli podejdziesz do sprawy poważnie to mogę Ci pomóc wskazać inne słabe elementy bloga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...