Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Fiora 5.16

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyliście ten niezły buff Fiory? XDD

Od jutra Fiora mając 0% cdr na zmaxowanym Q ma cooldown 8sek. Jak uderzy w enemy tym Q to cooldown spada o 60% czyli cooldown wynosi 3,2sek!

A co się stanie jak zbudujemy jej 40%cdr? Cooldown będzie wynosić 4,8sek a jak uderzymy enemy to TYLKO jakieś 1,92sek XDD

Toż to będzie pogrom. Już teraz ja nie budując cdrów przeczuwałem raczej nerfa na cooldown Q a tutaj buff xD  Jak nie graliście Fiorką pod hydrę i trinity to spróbujcie. Enemy adc składa się na samo Q i jakieś tam autoataki na E xD

Opublikowano

Taa i jeszcze to blokowanie ignite na w :)

Serio ignite blokuje? Udało mi się rybę Fizza i charma Ahri zablokować ale ignite? xD   Tylko teraz pytanie co złożyć dla 40%.  Buty i masterki to 20% a reszta? może black cleaver.

Opublikowano

Serio ignite blokuje? Udało mi się rybę Fizza i charma Ahri zablokować ale ignite? xD   Tylko teraz pytanie co złożyć dla 40%.  Buty i masterki to 20% a reszta? może black cleaver.

Tak blokuje ignite.

Bc jest na niej niezłe ze względu na bonusowy ms po ataku, ułatwia jej to uruchamianie leczenia z ulta.

Cdr + masterki = 10

Bc = 20

Może ostrze jumy/spirit visage ?

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli użyjesz ignite wtedy, gdy fiora używa W no to tak, blokuje

Opublikowano

WTF xDDD  Jak jakiś pro player ogarnie mechanicsy no to będzie jechanka.

Jakiś pros bodajże imaqtpie zrobił sobie nowe konto po to, żeby grać na nim tylko fiorą.

@Julietta Pogrom to nawet mało powiedziane. Ale jakby nie patrzeć to jest gracz z lcs, który podczas streama grał bodajże na koncie  z platyny.

giphy.gif

Opublikowano

fiora już jest OP tylko trzeba ją ogarniać, jutro będzie pogrom

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...