Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze samochody do danych kategorii?

x.iksik.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie samochody w the crew są najlepsze do danych kategorii na PVP ? I dlaczego przegrywam większość PVP z ludzmi co mają samochody na 1299 poziomie gdy ja mam 1210 czy te 89 punktów robi jakąś różnice ? Czy po prostu oni mają lepsze samochody pod względem marki ?

Opublikowano

Myślę, że do pojedynków na ulicach najlepsze są auta uliczne.

Co do drugiego pytania - być może Twoje umiejętności jazdy są mniejsze niż Twoich przeciwników

Trasy są dla konkretnych kategorii. Ulica - Ulica, Tor - Tor itd.. Nie można wybrać np. auta wyczynowego do trasy na ulicę.

Ulica - Nissan Skyline R34

Off-Road - Ford Raptor, Nissan Skyline R34

Wyczyn - LaFerrari, Lamborghini Aventador

Rajd - Hummer H1, Chevrolet Camaro SS

Tor - Alfa Romeo 8C Competizione

Mi takimi jeździ się najlepiej :P Zależy od trasy.

Te 89 punktów nie robi dużej różnicy. Najwięcej zależy od Twoich umiejętności i auta.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Myślę, że do pojedynków na ulicach najlepsze są auta uliczne.

Co do drugiego pytania - być może Twoje umiejętności jazdy są mniejsze niż Twoich przeciwników

To chyba oczywiste.Umiejętności może są i mniejsze ale dziwi mnie że przegrywam z laferrari na prostej i to bardzo.

Trasy są dla konkretnych kategorii. Ulica - Ulica, Tor - Tor itd.. Nie można wybrać np. auta wyczynowego do trasy na ulicę.

Ulica - Nissan Skyline R34

Off-Road - Ford Raptor, Nissan Skyline R34

Wyczyn - LaFerrari, Lamborghini Aventador

Rajd - Hummer H1, Chevrolet Camaro SS

Tor - Alfa Romeo 8C Competizione

Mi takimi jeździ się najlepiej :P Zależy od trasy.

Te 89 punktów nie robi dużej różnicy. Najwięcej zależy od Twoich umiejętności i auta.

Dzięki za konkretną odpowiedz.

Opublikowano

To chyba oczywiste.Umiejętności może są i mniejsze ale dziwi mnie że przegrywam z laferrari na prostej i to bardzo.

Dzięki za konkretną odpowiedz.

W kwestii tego, że ktoś Cię bierze na prostej - w The Crew działa tunel aerodynamiczny (osoba, która jedzie za Tobą szybko nabiera wysoką prędkość).

HB5fLf7.png

Opublikowano

W kwestii tego, że ktoś Cię bierze na prostej - w The Crew działa tunel aerodynamiczny (osoba, która jedzie za Tobą szybko nabiera wysoką prędkość).

Ach no tak kompletnie zapomniałem o tunelu !!! Jestem nowym graczem o tunelu słyszałem na yt a zapomniałem o nim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...