Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kbn241cfmor08hgfg.jpg

HiPvP

Serwer ChestPvP którego szukasz 

CHESTPVP polega na walce z graczami, zaczynamy od podstawowego eq a z czasem zabijając graczy wzbogacamy się

co daje nam możliwość późniejszej wymiany waluty w sklepie! Nasz serwer różni się od innych, m.in

trudnością gry, w porównaniu do innych tu aby coś zdobyć musisz narazić swoje życie! 

Jak sama nazwa wskazuje w grze znajdują się skrzynki w których możemy znaleźć wszystko od dirta aż po unikalne rzeczy

Skrzynki odnawiają się co jakiś czas, niektóre są bardziej ukryte a niektóre można znaleźć bez problemów

PROSTE 3 ZASADY: ZABIJAJ, ZARABIAJ, ZNAJDUJ!

u6DV9SE.gif

Nazwa serwera: HiPvP

Ilość slotów: +100

IP: HiPvP.ench.pl

Strona: 

Administracja: 

Pr0boszcz

Skaater

VacoMaRaka

u6DV9SE.gif

Screeny:

Serwer Wystartowal.

Opublikowano

Patrząc na reklamę mam wątpliwości czy "serwer nie upadnie po tygodniu". Reklama tak byle jaka, że szkoda było nawet na nią wchodzić. Dodajcie trochę screenów to będzie lepiej.

images.jpg

Opublikowano

Już wiem dlaczego gracze nie grają na serwerach na tak niskim poziomie. Pamiętam że taki serwer o takiej nazwie istniał, wbiłem bo myślałem że to jakaś reaktywacja, a co się okazało, totalny... Administracja biję się z graczami na modyfikacjach nie dozwolonych, potem rozdaje jego itemy na spawn i zabija. Biją się na fly'aju i ich nicki to po prostu żenada. Co to jakiś kościół? No po prostu nie polecam serwera, a i jeszcze jedno dostałam bana za napisanie do helper słowa "ogranij". Nie polecam. A i jeszcze, jedno na samym starcie ogromne problemy techniczne po mimo tego że graczy na serwerze było 9.

Opublikowano

serwer nawet ujdzie, event fajnie ogarnięty mapka zupełnie inna taka pod eventy, bossy spoko sprawa tylko itemy z bossów takie za dobre według mnie sam z tego eventu mam 8 koxów, niektórzy seta 4/3 diaxowego gdy inni mają żelazne to żeby zabić takiego typa to prawie nie możliwe :v + do sklepu dodał bym jeszcze kilka rzeczy

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Wedlug mnie serwer taki sobie, bardzo duzo bledow na serwerze jest + duzo cheaterow, wbilem zobaczyc jaki jest serwer wyszlem na pvp i praktycznie sami cheaterzy, na fly zabijaja (uciekasz konczy sie antyloug i vip z fly do Ciebie podlatuje i Cie zabija ..) Jakby poprawic bledy bylby super serwer :)

Opublikowano

Brak screenów, słaby opis i brak podanej wersji serwera.

Po krótkiej klepie natknąłem się na 2 aury z którymi najwidoczniej admin nie zamierzał nic zrobić.

Mapa z neta, nieco przerobiona. 

Piszecie o +100 slotach gdzie hosting zdradza że jest ich 60.

Nie polecam :/

@down

Z konsoli nie sprawdzi gracza ;)

A cheaterzy dalej grają i psują grę

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...