Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiś butów do szkoły do 180 zł, podobają mi się te http://allegro.pl/buty-miejskie-adidas-lite-racer-f98924-i5539187028.html,  Miał już ktoś je ? Są wygodne, przewiewne i nadają się na okres końca lata,jesień i ewentualnie początek zimy czy będzie mi za zimno  :P A dodatkowo jeżeli te nie będą odpowiednie to szukam jeszcze jakiś za kostkę, jakieś nike czy adidasy  :)

Opublikowano

Jak na mój gust to wyglądają bardzo słabo, do tego kupowanie na allegro zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem, nie lepiej kupić w jakimś zaufanym sklepie?

Opublikowano

Jak na mój gust to wyglądają bardzo słabo, do tego kupowanie na allegro zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem, nie lepiej kupić w jakimś zaufanym sklepie?

Na pewno, ryzyko zawsze jakieś tam istnieje, ale kupuje na allegro już chyba z 4-5 parę butów i zawsze było wszystko dobrze, zwiększyłem budżet i znalazłem buty typowo na jesień/zimę ew wczesną wiosnę http://allegro.pl/buty-adidas-originals-varial-mid-g98142-rozmiar-46-i5415525442.html, spodnie noszę głównie rurki z materiału i jeansowe z lekko opuszczonym krokiem, według mnie te buty będą pasować, ale czekam na waszą opinię!

Opublikowano

Te twoje to takie troche niedojebane fluxy, które chcą być najkami yeezy 350. Raczej słabe

O gustach się nie rozmawia. Moim zdaniem szału nie ma, dupy nie urywa. Ale to tylko moja opinia, jeżeli Tobie się podobają - kup je :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Mi się bardziej podobają od roshe runów (do których można porównać podobne są), ale o gustach się nie dyskutuje

Natomiast druga propozycja taka nijaka, zwyczajny normalny but, nic szczegolnego

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...