Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy beta testerów MPCforum.pl :)!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie :v 

Ile płacicie ? Bo sprawa mnie nurtuje odkąd zobaczyłem tego posta :v Czy jeżeli zapiszę i wy mnie przyjmiecie to, będę miał miliony monet czy tylko pusty portfel ? 

86226145013474567463.png

Opublikowano

A ja mam pytanie :v 

Ile płacicie ? Bo sprawa mnie nurtuje odkąd zobaczyłem tego posta :v Czy jeżeli zapiszę i wy mnie przyjmiecie to, będę miał miliony monet czy tylko pusty portfel ? 

To są dobrowolne zapisy na beta testy naszego serwera dla chętnych. Przez kilkanaście minut jak możesz zauważyć zapisała się już masa ludzi. W samym temacie siedzi w tej chwili ponad 80 osób ;) 

W nagrodę możesz dostać wyróżnienie na forum pod postacią rangi ,,Beta tester"- nie oferujemy smoczych monet ponieważ uważamy że jest to niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy. 

Jeżeli nie chcesz nie musisz się zgłaszać, przeżyjemy! :D

Opublikowano

To są dobrowolne zapisy na beta testy naszego serwera dla chętnych. Przez kilkanaście minut jak możesz zauważyć zapisała się już masa ludzi. W samym temacie siedzi w tej chwili ponad 80 osób ;)

W nagrodę możesz dostać wyróżnienie na forum pod postacią rangi ,,Beta tester"- nie oferujemy smoczych monet ponieważ uważamy że jest to niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy. 

Jeżeli nie chcesz nie musisz się zgłaszać, przeżyjemy! :D

Jaka zapłata takie testy - pewnie jak ktoś znajdzie krytyczny błąd dający mu jakieś korzyści to 100% pewne, że zachowa go dla siebie i ziomków xD

A co do tej niesprawiedliwości to dawno się na głos nie zaśmiałem, dzięki xD Powinniście chociaż jakiś program bug bounty wprowadzić.

Dobra, nie będę się już czepiał, ale layout forum jest IMO nieczytelny i niechlujny, rodem z 2008 roku. 

#EDIT

@Elementarny

ale co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Jaka zapłata takie testy - pewnie jak ktoś znajdzie krytyczny błąd dający mu jakieś korzyści to 100% pewne, że zachowa go dla siebie i ziomków xD

A co do tej niesprawiedliwości to dawno się na głos nie zaśmiałem, dzięki xD Powinniście chociaż jakiś program bug bounty wprowadzić.

Dobra, nie będę się już czepiał, ale layout forum jest IMO nieczytelny i niechlujny, rodem z 2008 roku.

1344514399975721398304.png

Niechlujny, a jednak użytkownicy lubią na nie wchodzić pomimo tego, że nawet zapowiedzi nie wystawiliśmy ;)

Opublikowano

1344514399975721398304.png

Niechlujny, a jednak użytkownicy lubią na nie wchodzić pomimo tego, że nawet zapowiedzi nie wystawiliśmy ;)

Tak lubią że z 170ludzi tylko 30założyło konto :( Jeżeli już robicie tą bete na odpier** to zróbcie ją otwartą. Co do zapowiedzi to wiesz macie fb/yt macie tematy w mediach i 200osób szału nie robi :(.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

31 osób zapisanych na betę nazywać 80 ? xD MOżesz mieć te 170 ludzi na start i co powiesz? nic nie powiesz. Nie oznacza że każdy chce testować za free

Fajne forum macie.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

200 osób na forum serwer którego jeszcze nie ma hmm.

Raczej żaden serwer nie ma takiej aktywności na forum przed startem, ale to tylko moje zdanie.

Sorry ale muszę się wypowiedzieć przypomnę sytuację "MokregoRyszarda" w temacie mieli 2k ludzi a każdy wie jak skończył

pozdrawiam i nie wiem czym się szczycicie:)

Opublikowano

200 osób na forum serwer którego jeszcze nie ma hmm.

Raczej żaden serwer nie ma takiej aktywności na forum przed startem, ale to tylko moje zdanie.

Nie przesadzaj.. co 2/3 dobrze zapowiadający się serwer ma ponad 200 ( Co wg. mnie jest przeciętnym wynikiem )

Mogę tu wymieniać i wymieniać.. Zbyt szeroko wypowiedziałeś się mówiąc, że żaden serwer nie ma takiej aktywności na forum przed startem. 

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...