Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić przelicznik.

Gość CapthaPL 4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jaki sposób zrobić na stronie swego rodzaju "przelicznik" taki jak tutaj? 

542.png

Opublikowano

Doprecyzuj pytanie - nie wiesz jak się przelicza jednostki, jak zapisać te obliczenia w języku programowania (jakim? - może być javascript czy musi to liczyć po stronie serwera dla bezpieczeństwa?) czy może nie wiesz jak zrobić aby zmiieniało się to tak płynnie, bez przeładowywania strony? Czy chcesz zrobić podobny mechanizm, czy to tylko przykład np. samego wyglądu? Masz gotowe wzory lub chociaż dane na podstawie których wzory trzeba sklecić? Im lepiej opiszesz problem tym lepszą odpowiedź otrzymasz - póki co nie ma właściwie na co odpowiadać.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Nie mam pojecia jak zrobić TAKI SAM przelicznik. Język dowolny. Pracuje na bootstrap.

Opublikowano

Ok, proponuję zatem napisać w dziale zleceń - tutaj pomagamy jak ktoś ma problem z kodem, u Ciebie (skoro nawet nie wiesz jak zacząć) trzeba by było cały napisać.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...