Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Edit

RaiZeN_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Fr1QBmpZf_U

Przeczytaj!

- wiem że heady nie wyglądają jakoś niesamowicie, ale jestem ledwo mg2 (zdazylem 2 razy spasc :D)

- edit tez nie powala poniewaz jest to moj pierwszy bardziej powazny edit, dlatego prosilbym o jakies komentarze co poprawic itp. ;-)

- tytuł jest dla żartu także nie hejtujcie :D

- nie jest tego za dużo gdyż bardziej chciałem poznać waszą opinię, potem wziąć się za więcej ;-)

img.jpg

Opublikowano

Chcesz poznać naszą opinie? Proszę bardzo! Oto moja:

+ Początek jest bardzo dobry. (do 0.14)
+ Koniec też bardzo dobrze zrobiony, muzyka obniżona super.

A teraz parę minusów

- Akcje 1/2 head'owe są... nudne. Spróbuj zrobić coś naprawdę dobrego! (ace, deagle, 3 pestki, 1s2k, 1vs5)
- Za dużo slow motion, spróbuj na początku pokazać całą akcje bez slow, później potwórz najważniejsze fragmenty z efektem slow.
- Zastosowanie czarnych przerywników, męczące dla oczu, po pewnym momencie denerwujące.
- 0:35, zapomniałeś dodać przejścia czarnego.
-/+ Muzyka, moim zdaniem powinieneś zmienić muzykę, z żywszym i 'cieplejszym' beat'em lepiej się ogląda. (Muzyka zależy od gustu)

Mam nadzieje że przeczytałeś i wyciągniesz potrzebne Ci informacje. Proponuje pokombinować w AAE czy tam w Vegas'ie z nowymi przejściami, muzyką, efektami aż do CS'a aby dograć akcje i dodać je do filmiku.

Oczywiście też montowałem akcje z CSGO - chce to dalej robić ale brakuje mi sprzętu!
Powodzenia i pamiętaj, TYLKO WYOBRAŹNIA CIE OGRANICZA  :) 

zbieram na telefon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...