Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki serwer był lub jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie siedziałem długo w serwerach minecrafta, a chciałbym wiedzieć czy ktoś już wpadł na serwer typu obrona przed zombie.

Na środku mapy mamy zamek, który ma HP.

Dookoła wychodzą zombie, połowa z nich atakuje nas, połowa zamek.

Podczas gry kupujemy swoją armie, czyli potworki które z nami walczą. Mają różną cenę i różne dmg i hp.

Oprócz nich kupujemy itemy, które dodają nam hp, dmg, def, skille.

Było coś takiego ?

Opublikowano

Jest taka minigra, VillagerDefense,

i jest jeszcze taki tryb, wojownicy vs potwory czy jakoś tak.

Ale nie, nie ma innego pluginu bardziej zbliżonego do twojego pomysłu. ( tak mi się wydaje )

ogólnie twój pomysł całkiem ciekawy, nawet mi się podoba, tylko czy ten zamek nie będzie za łatwo zniszczyć?

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Według mnie takie cos co wyzej napisales to moze byc jedna z 15 minigier na serwerze typu cube****.pl Nie oplaca ci sie robic serwera opierajacym sie o to. To moze byc najwyzej jakas minigra

Opublikowano

Hmm takiej minigry jeszcze nie ma ale jest duzo podobnych do niej szczerze nie polecam ci robic czegos takiego bo malo osob by w to gralo uznaloby za nudne

BIHC.PL PIĄTEK 17:00 ZAPRASZAM

Opublikowano

Sam serwer z tą jedną minigrą nie ma przyszłości, tak jak poprzednicy pisali, jest coś podobnego o nazwie VD, lecz nieco inne, jak najbardziej nadaje się to na serwer minigame z różnymi trybami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...