Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa klanu?

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was prośbę na wymyślenie fajnej nazwy klanu :/

Długo szukałem, nic nie znalazłem co mogło by mi pomóc.

Chodzi mi głównie o takie nazwy jak "Ventrue" czyli 1 słowo, a skrót od "Ventrue" to np. "VT"

edit: interesuję się anime i mangą więc może być to z tym związane :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Jak macie taki wielki problem ze znalezieniem nazwy to grajcie bez niej, a jak już będziecie spoko grać to znajdzie się organizacja, która weźmie was pod swoje skrzydła i już będziecie mieli nazwę. TADAM

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Kajak od tyłu :v nie pamiętam jak to było :v Ale skrót to może być KJ zawsze spoko skrót 

albo Ala od tyłu tutaj też nie pamiętam jak to było, ale skrót może być Ala tak jakby to było od przodu. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Skorzystaj z nazwy Eurtnev. Bardzo oryginalna, i nie skomplikowana, a za to bardzo ładna. Skrót mógłby brzmieć EV

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...