Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z virtualbox na win10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z odpaleniem maszyny . Posiadam windows 10 oraz najnowsza wersje vboxa.

Na windows 8 przed aktualizacją do 10 wszystko śmigało , a teraz nie wiem o co chodzi ;c

wyskakuje taki błąd :

qim863.jpg

Wie ktoś o co chodzi ?

7plz01.jpg

Opublikowano

Witam , mam problem z odpaleniem maszyny . Posiadam windows 10 oraz najnowsza wersje vboxa.

Na windows 8 przed aktualizacją do 10 wszystko śmigało , a teraz nie wiem o co chodzi ;c

wyskakuje taki błąd :

qim863.jpg

Wie ktoś o co chodzi ?

Zainstalowałeś wszystkie sterowniki ? Mi to wygląda na brak sterowników od płyty głownej

Opublikowano

Nie mam sterowników na płycie do laptopa , system był aktualizowany z windows 8 więc sterowniki powinny być zainstalowane czy nie ?

Patrząc w menadżerze urządzeń wygląda na to że sterowniki są zainstalowane oraz zaktualizowane , więc nie wiem w czym jest problem ;c

7plz01.jpg

Opublikowano

teraz takie coś 

128t4c.jpg

Sprawdź czy w ustawieniach virtuala masz ustawione w Network jako adapter hamachi.

Opublikowano

Wróć do windows 8 a do windows 10 wróć gdzieś za pół roku. Nic z tym systemem nie działa za dobrze, większość sterowników nie otrzymało fixów jeszcze. Więc gówno z niego wyszło prócz zajebi**ej grafiki nie ma tu nic. Do tego od razu miałem z nim wirusa zainstalowanego (ten co robi reklamy) XDD <brainsy so offline>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...