Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobic?! Metin2 PL

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przepraszam, ale nie do końca wiedzialem w jakim dziale umieścic temat.

Gram na PL metku, i no nie potrafie sobie poradzić z zarabianiem. Chcialbym podac tutaj moją specyfikacje:P i moze ktos zna jakis sposb na zarobek z tym lvl co mam i takim eq:

LVL 61 BODY

-RIB +9 40%sr kd+4

-550 def

-15,000 HP

-Mega Wierzchowiec

-Buffy po 30%

-W metka smierci(65) hit bez kryta 1000

-Brak IS (rękawica zlodzieja)

-Skille na M

Czy ktos wie, gdzie moglbym zarabiac?

Metki mi nie podchodzą ponieważ ostatnio uparłem sie i biłem biłem. Ubilem ponad 50 metków a zarobek byl rzędu moze 2 bodzi, bez rękawicy nie opłaca się tego bic :(

Ma ktoś jakiś pomysł gdzie zarabiac?

Opublikowano

Łowienie ryb (małże), wypady na DT i ulepszaj, Expienie za yang, Zrób dropka na medale konne, kawałki klejnotu itd.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Łowienie ryb (małże), wypady na DT i ulepszaj, Expienie za yang, Zrób dropka na medale konne, kawałki klejnotu itd.

sposoby które wymieniłeś były realne 2 lata temu teraz już nie są realne ponieważ nikt nie kupuje malzy, medali, klejnotów. Na DT nie ma co ulepszać bo stalki+9 i bronie 65lv+9 nie są nic warte :c

Tak naprawdę na metin2 PL nie ma żadnego dobrego sposobu aby zarobić więc pozostaje jedynie opcja z allegro :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

sposoby które wymieniłeś były realne 2 lata temu teraz już nie są realne ponieważ nikt nie kupuje malzy, medali, klejnotów. Na DT nie ma co ulepszać bo stalki+9 i bronie 65lv+9 nie są nic warte :c

Tak naprawdę na metin2 PL nie ma żadnego dobrego sposobu aby zarobić więc pozostaje jedynie opcja z allegro :)

Hehe, to ty chyba na Tortudze nie grałeś. Napisz na ogólnym że małże są nic nie warte, czy nawet K.K to cię wyśmieją. :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Na odłamkach zarobisz.Mozesz robic legendarny i masz gruby hajs.Ew mozesz robic konta 70 lvl do zmianek i dodan mozesz wybonowane eq sprzedawac.A puste konta jak ci nie bd potrzebne to mozesz sellac.Zawsze cos tam dostaniesz

/niereg. sygna

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...