Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z małą ilością FPSów w grze.

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ,że jak odpalam trove to dzwięk jest zatnie się i dalej jest i tak cały czas gdy pojawię się na postaci to wogóle chodzić nie moge tak zacina ,niby trzymam w cos tam sie ruszy ale tak sie zacina ,ze się wogóle nic nie da zrobić ,a lol mi chodzi mam mało fps ale chodzi grać się da ,a przecież Lol ma większe wymagania od Trove więc trove powinno mi nie zacinać ;C Wie ktoś jak Naprawić ?? Prooosze ;D Pillnie Potrzebuje Pomocyy

Mój PC

Pamięc Ram 1,50 GB

Procesor : Intel® Pentium® 4 CPU 2.93 GHz 2.92 GHz

Typ systemu 32 bity

Windows 7

Opublikowano

Windows 7 przy Twoim pc to totalna głupota. Przede wszystkim zmień system na XP !Tak poza tym na tym sprzęcie raczej w tą gre nie pograsz. Ja gram na high przy i5 , gtx 750 i 8 gb ramu i czasami w niektórych dungeonach/zamkach potrafi mi lagować (Dla porównania GTA 5 na wysokichj/ultra/średnich chodzi mi w 60 FPS bez problemów), ogólnie cała gra jest jakaś nie stabilna moim zdaniem. Dokup co najmniej 1 Gb ramu i możesz coś próbować na najniższych i na niskiej rozdzielczości .

A jaka karta ? Może karta graficzna Ci uratuje sytuację i będziesz miał te 40 fps w trybie okienkowym  :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...