Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Londyn i Stockholm

Gość Hya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem koledze pokazać Londyn i popłynąć do Szwecji, aby sam zwiedzić i mam pytania.

Jakie linie lotnicze polecacie? i jakie są ceny jeżeli zamówię bilety teraz na wakacje na lipiec, chce wylecieć z Poznania lub Gorzowa?

W Londynie miałem mieszkanie także mnie nie interesowały ceny hoteli, także pytanie jest ile za nocke bez wyżywania, tylko do przespania także 5 gwiazdkowy nie musi być

I jakie są ceny nocek w hotelu w Stockholmie tak samo bez wyżywienia?

Opublikowano

Jest jeszcze trochę za wcześnie by rezerwować bilety na lipiec przyszłego roku. Najlepiej chyba będzie rezerwować jak najwcześniej, bo wtedy bilety będą dużo tańsze.

Ja jak leciałem w tym roku z Warszawy do Londynu to bilet w dwie strony kosztował 400 złotych, a gdybym kupił go kilka dni wcześniej to musiałbym zapłacić około 2 tysiące.

Jeśli chcesz kupić bilety najtaniej to kupuj kilka miesięcy wcześniej i najlepiej w Ryanair albo Wizzair.

A w Sztokholmie powinieneś znaleźć coś za 2 stówy w 1-2 gwiazdkowym hotelu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jest jeszcze trochę za wcześnie by rezerwować bilety na lipiec przyszłego roku. Najlepiej chyba będzie rezerwować jak najwcześniej, bo wtedy bilety będą dużo tańsze.

Ja jak leciałem w tym roku z Warszawy do Londynu to bilet w dwie strony kosztował 400 złotych, a gdybym kupił go kilka dni wcześniej to musiałbym zapłacić około 2 tysiące.

Jeśli chcesz kupić bilety najtaniej to kupuj kilka miesięcy wcześniej i najlepiej w Ryanair albo Wizzair.

A w Sztokholmie powinieneś znaleźć coś za 2 stówy w 1-2 gwiazdkowym hotelu.

no nie chcialem teraz rezerwować, hmnnn pamiętam, że za 10 funtow za dobe byl w 5 strefie.

Co do Stockholmu to czekaj na kogos kto wie

Opublikowano

Co do biletów to jeszcze warto uwzględnić, że ich ceny zmieniają się na pewno z dnia na dzień, a mogą też z godziny na godzinę. U mnie sprawdza się 3 miesiące wcześniej, w środku tygodnia i w godzinach pracujących :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Co do biletów to jeszcze warto uwzględnić, że ich ceny zmieniają się na pewno z dnia na dzień, a mogą też z godziny na godzinę. U mnie sprawdza się 3 miesiące wcześniej, w środku tygodnia i w godzinach pracujących :)

No fakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...