Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena? :P 1 film o //Anime.

Bukkit++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę głośniej podkład muzyczny. Słuchając tego, trochę czułam się jak w kościele {więcej emocji i lepsze akcentowanie} :p Lelouch najlepszy!

Opublikowano

@Bukkit++

Co mi się podobało? Intro + dodanie Light'a (ale L i tak lepszy) ^^ Głośność (intro i twoje mówienie) też była moim zdaniem dobra (nie za cicho)

Może w taki/podobny sposób? Od 20 sekundy: https://www.youtube.com/watch?v=cFR-ic80RWE

Zgadzam się z @Renissance - Więcej emocji, więcej życia, lepsze akcentowanie. Początki zawsze bywają trudne. Co z tym zrobisz już zależy od ciebie. Czekam na następny materiał. Powodzenia ;)

Opublikowano

xDD jakbym słyszał jakiegoś młodocianego lektora czytającego na mszy z kartki xD Albo Cię zjadł stres albo miałeś strasznie wyjebane na to gadanie :D

Into jest ok, a podkładu muzycznego wgl. nie słyszałem bo mam za cicho w yt i systemie ustawione o_D

A co do samych 3 najpewniejszych bohaterów w anime, nie wydaje mi się by byli oni w tym top3. Spierać się można ale przecież i Lelouch i Light mieli chwilę słabości przerażeni a są tacy co dominują przez całą serię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...