-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
vstation001
vstation001
Otóż mam taki problem z w/w przeglądarką. Jak odpalam to pokazuje mi się strona startowa inna niż jest wpisana w ustawieniach a mianowicie otwiera automatycznie plik z dysku, który był pod adresem file:///C:/ProgramData/Zontones/snp.sc, (to była jakaś wyszukiwarka) był, ponieważ usunąłem ten folder, i od kąd tak jest, po odpaleniu przeglądarki muszę poczekać kilka minut, bo nic się nie da zrobić z przeglądarką jak i z całym komputerem, tak laguje, że mnie to przerasta. Jak otwieram nową kartę to otwiera mi sie podobny plik file:///C:/ProgramData/Zontone/ff.NT z tego adresu. Przeskanowałem antywirusem ESET, na którego nigdy nie narzekałem, zawsze mi pomógł i usuwał mi to, czego nie mogłem innymi antywirusami/programami. Czy jest jakiś sposób, żeby to jakoś usunąć? Żeby było jak wcześniej bez przeinstalowywania systemu czy zmieniania przeglądarki?
Dzięki za pomoc.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.