Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiverse Core - tworzenie wielowarstwowego płaskiego świata.

ProEdzio159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mivlol12

Jak nie masz o tym pojęcia to proszę nie wypowiadaj się bo jak widze takich ludzi to aż mnie skręca.

@topic

Jak to zrobić Multiverse-Core nie pamiętam, czy tak w ogólę się da, ale mam inny sposób jak ja to robiłem.

Wieć tak w minecraft 1.7+ dodali opcję customizacji płaskiego świata więć wchodzisz w Singleplayer ---> Create New World ---> More World Options ---> World Type wybierasz SuperFlat i na dole masz przycisk Customize klikasz go a następnie Present i w okienku wybierasz Tunnelers' Dream potem generujesz świat i wgrywasz go na serwer potem tylko na serwerze wpisujesz komendę /mv import nazwaświata i się na niego tepasz używając komendy /mv tp nazwaświata. Jeżeli masz polską wersję językową to zmień sobie nachwilę na angielską, bo ja osobiście jestem przyzwyczajony do angielskiej wersji językowej bo grałem wtedy kiedy jeszcze nie było do wyborów innych języków i jestem do niego przyzwyczajony.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...