Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobiłem źle ?

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wytłumaczcie mi co kuhwa zrobilem zle pomogalem jak tylko moglem oddawalem kille dla khazixa ratowalem innym dupę trylion razy ulta uzywalem gdy tylko mialem i rozsadnie zawsze stunowalem w tf i w innych sytuacjach nikogo nie nafeedowalem wardzilem barona od 20 minuty co jakis czas po prostu wszystko co moglem duzo tez pisalem co robic i kiedy zrobilismy 6 razy drake i raz barona powinnismy to skonczyc w 40 minucie zawsze pisalem zeby focusowali co kolwiek tylko nie tresha W tf kompletnie zero mózgu za luj nie wyjde z silvera jak takich mi bedzie dobierało

Powiedzcie co zrobiłem źle ?

Btw sory za ss

post-903281-0-61300800-1439930406.png

post-903281-0-31464300-1439930423.png

Opublikowano

Po prostu nie da się wygrać dosłownie każdej gry.

Nieraz bywa, że w ostatnim teamfigcie ktoś nie trafi ważnym skillshotem, albo pójdzie zły focus etc.

kiedy zrobilismy 6 razy drake i raz barona powinnismy to skonczyc w 40 minucie

W niskiej platynie też ludzie mają problemy z zamykaniem gier.

giphy.gif

Opublikowano

"Co zrobiłem źle?" pewnie grałeś jak warzywo - może boli, ale taka prawda. Trzymaj >50% winratio, graj i wyjdziesz sobie gdzie tam chcesz, ot sekret sukcesu w lolu xD

kontroluj mapkę, mikruj, nie wywalaj się jak debil i witamy w d5.

Opublikowano

@Karyvlea

Możesz mi powiedzieć jak ktoś, kto gra 2-3 lata, może mieć problem z kimś gra 8-9 miesięcy ? Takie pisanie ze diament bedzie łatwo wygrywał gry w brązie/silverze/goldzie jest bezsensu.

Opublikowano

@naturus nie przejmuje sie ale jest to meczace gdy przegrywamy wygrany mecz

@MeMento Mori uwierz mi ze kazdy mecz jaki rozegram jestem do przodu w teamie farma gold kill itp.

@Wildhero dlaczego tak uwazasz ?

A najlepsze jest to ze gdy gram z kims duo to zawsze wygrywamy mecz bo juz jest 1 trolla mniej w teamie i komunikujac sie gra jest prosta w luj niestetu solo to jest porazka bo samemu gry nie wykeruje

Opublikowano

@MeMento Mori uwierz mi ze kazdy mecz jaki rozegram jestem do przodu w teamie farma gold kill itp.

A najlepsze jest to ze gdy gram z kims duo to zawsze wygrywamy mecz bo juz jest 1 trolla mniej w teamie i komunikujac sie gra jest prosta w luj niestetu solo to jest porazka bo samemu gry nie wykeruje

Płaczesz o jakąś gierkę w brązie, czy tam w silverze. Ogarnij się. 

Naucz się grać, a będziesz mógł carrować gry sam.

nx2bd3.jpg

Opublikowano

Płaczesz o jakąś gierkę w brązie, czy tam w silverze. Ogarnij się. 

Naucz się grać, a będziesz mógł carrować gry sam.

nx2bd3.jpg

Chwalisz sie ze miales 602 farmy czy co? bo nic nie widze na umieszczonym powyżej screnie.

TOPIC : graj duo bedziesz mial wieksza szanse na wygrana 

Opublikowano

#karol 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EJ A MOZE JEGO BOT ZROBIŁ 25 DEDÓW I O TO CHODZI XDDDDDDD?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Dlatego graj duo, ciężko jest wyjść szybko z dywizji bez duo, bo zawsze dowali Ci jakiegoś młotka, który przegra grę. Jeśli oboje zastompujecie swoje linie, to gra raczej będzie wygrana. Jeśli wiesz, że przeciwnik jest lepszy to staraj się jak najwięcej brać w mid game, najlepiej próbuj nie dopuszczać do late game, kończ gry wcześniej.

Odkrywca
Opublikowano

Naucz się grać i tyle, a wyjdziesz. Jakoś osoby diament+ nie mają problemu z niższymi dywizjami. 

Skoro ktos kto sie uczy grac bronze/ silver chce wyjsc wyzej i gra lepiej niz swoj team to normalne ze narzeka "płacze". Ale czy on pisal ze jest diamentem?^^ Chyba normalne ze diament w bronzie/ silverze nie bedzie mial problemu:)

Opublikowano

Chwalisz sie ze miales 602 farmy czy co? bo nic nie widze na umieszczonym powyżej screnie.

TOPIC : graj duo bedziesz mial wieksza szanse na wygrana 

Mój team padł 39 razy, ja 2 mając full dmg build na nafeedowaną vi, lb i adc ;)

Jakieś pytania?

+ lux była afk + zniszczyłem każdy turret na mapie SOLO + mój jungler zrobił tylko jednego ganka na topa i oddał w ten sposób doublebuffa za free + bot był 0/16 gdzieś w okolicach 25-30min

Opublikowano

zabrakło skilla, to wszystko

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...