Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps'ów bo wejściu na serwer społeczności

*UFO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Ostatnio wbiłem pierwszy raz na serwer społeczności i spadły mi fpsy z 120 do 40-50. Nawet formata laptopa zrobiłem, ale to nic nie dało. Wszystkie komendy typu "-high" itp mam wpisane, może to wina tego co się pobrało z tego serwera społeczności ? Nie mam zielonego pojęcia jak oczyścić z tego cs'a i przywrócić dawne fpsy. Proszę o jakąś poradę. Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Jeżeli serwer jest mocno zaludniony oraz mają tam napakowane wiele gównien które mają urozmaicić grę to normanla rzecz.

Opublikowano

tylko pytanie jak ja mam to teraz usunąć ?Fpsy spadły nawet na oficjalnych serwerach

Opublikowano

Zrób reinstalację CS'a to wszystkie pluginy itp. się usuną i potem będziesz miał czystego CS'a. Ewentualnie może to być wina wprowadzonej aktualizacji. 

Opublikowano

Przeinstalowałem cały komputer i nadal po 50fpsów mam a niestety pliki z tych serwerów lokalnych i tak zostały zachowane :O Jak mogę się ich pozbyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...