Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

ARK:Survival Evolved - ShooterGame przestał działać

CzesiooGamingPL

Pytanie

Opublikowano

Witam dziś zakupiłem gre ARK:Survival Evolved, jak by co mój pc spełnia wymogi bo wiesiek 3 na uber chodzi, a więc przechodząc do tematu gra wyłącza się i wyskakuje komunikat że ShooterGame przestał działać. Moim zdaniem zainstalowanie sp1 powinno rozwizać problem, ale niestety mam pirackiego win7 i nie wiem czy nie uszkodzi mi to komputera proszę o szybką wypowiedź.

3004114311037501010629.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem pomaga zainstalowanie bibliotek z:

Steam\SteamApps\common\ARK\_CommonRedist\vcredist\2013 plik vcredist_64.exe

Jak nic nie da to trzeba mieć SP1, ale jak go spiracić nie pomogę. Ściągnij sobie próbną wersję Windowsa 7 na 90 dni - tak będzie najlepiej. Zainstaluj legalnego, próbnego i napisz czy pomogło.

Opublikowano

liczyłem na jakąś pomoc a nie niepotrzebny spam ...

Jakiej innej pomocy oczekujesz na forum które nie wspiera piractwa? Złodzieje mają gorzej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kup oryginalny system. Szczególnie, ze masz kompa z wieśkiem 3 na ultra. Jato mogę pomarzyć o Wiedźminie ma moim PC, a mimo to oryginalny system zakupiłem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kup oryginalny system. Szczególnie, ze masz kompa z wieśkiem 3 na ultra. Jato mogę pomarzyć o Wiedźminie ma moim PC, a mimo to oryginalny system zakupiłem.

liczyłem na jakąś pomoc a nie niepotrzebny spam ...

3004114311037501010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...