Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring - Serwery Metin2

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wraz z przyjacielem " AvatorS'em " Jesteśmy właścicielami firmy PoL-GameS.pl i piszemy ogłoszenie w sprawie sponsoringu gotowych, edytowanych, nowych serwerów metin2.

Serwery nie muszą być edytowane w żadnym stopniu, za sponsorujemy każdy serwer.

Oferujemy : 

• Stabilną maszynę z firewall
  • Strona internetowa z panelem
  • Forum serwera wraz z silnikiem IP.Board
  • Serwer TeamSpeak3 
  • Własną grafikę 
  • Dobrą reklamę u YouTube'rów
  • Współpracę z pełnoletnim teamie
  • Kontakt 24/7 
  • Możliwość podpisania umowy
  • Domenę serwera
  • Rozwinięty FanPage
  • Nie oferujemy pomocy technicznej!!!

Oczekujemy :

• Znajomość wszystkiego na temat tworzenia serwerów Metin2 ( lua, pyhon, c++, source, game )
  • Nadmiar czasu wolnego
  • Pełne zaangażowanie w projekt
  • Umiejętność pracy w zespole ( kultura osobista )
  • Mutacje oraz TeamSpeak3
  • Serwer bez bugów ani najmniejszych błędów
  • Znajomość systemów ( debian, freebsd )
  • Szybko oraz dobry kontakt
  • Wiek + 17 lat ( możliwe wyjątki )

Budżet który możemy wydać jest bardzo duży lecz wszystko zależy od serwera i właścicieli.

Zaznaczmy również że każdy serwer który podejmie z Nami współpracę zobowiązany jest do użytkowania z Naszego serwera Ts3

Kontakt : 

GG - 50427581

Skype - nie używam

Ts3 - Podam na PW nie chcemy reklamować

Forum - PW

Email - [email protected]

Pozdrawiam Timo

Opublikowano

oferta wygląda godnie :)

sponsorowałeś już jakiś projekt czy jesteś prawiczkiem w tych sprawach?

Powiem tak, chciałem sponsorować serwery jednak nie wychodziło to, muszę również zaznaczyć że nie wychodziło z strony techników, współpracowników. Już nie raz brałem jakiś serwer w który wkładałem duże pieniądze ( fanpage, dedyk, vps, forum, reklamy ) po czym nawet nie startował. Jeżeli znajdzie się odpowiednia osoba oraz serwer na pewno dojdziemy do współpracy. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, wie zna się dobrze na swojej ofercie łatwo się z nim dogadać. Wszystko jest zorganizowane na czas.

404420yZCsNB1j.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam , osoba doświadczona oraz zna się na rzeczy !  :)

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tą osobą. Na początku wszystko jest okej. Pitu, pitu. Obietnice nie z tej ziemi. Na projekt miał przeznaczyć 5tyś. Za grafikę miał zapłacić, za stronę, za vps pod pracę itp. 

Grafik skończył grafikę "Timo kiedy zapłacisz?" - "Nie zapłacę, to tylko grafika, weźmy z mpcforum gotową" - Sam zapłąciłem

VPS pod forum "Timo kiedy kupisz?" - "Nie kupię" - Sam kupiłem

Reklama - "Timo u kogo reklama?" "O to się nie martw pójdzie 1,5k" - Potem Timo pisze "no będzie 4-6youtuberów" - Beka po prostu beka.

Tak samo zabezpieczenia, po rozmowach doszło do tego, że maszynę zabezpieczyć sobie muszę sam. Dedyk miałbyć cuda maliny, a Tima nie stać na dedyka z soyoustart za 250zł.

"Timo kiedy promowanie na fb?" - "na c**j", a na początku mówił, że kupi.

Tak samo było ze stroną - sam kupiłem

Tak samo z modelami - ugadał się z Markiem, a nie kupił nic...

Tak naprawdę Timo to gołodupiec. 

Jeszcze raz odradzam współpracy komu kolwiek. 

P.S również zdaję sobie sprawę z tego, że zaraz zaczniesz wymyślać niestworzone rzeczy na mój temat, aby bronić swoją dupę.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tą osobą. Na początku wszystko jest okej. Pitu, pitu. Obietnice nie z tej ziemi. Na projekt miał przeznaczyć 5tyś. Za grafikę miał zapłacić, za stronę, za vps pod pracę itp. 

Grafik skończył grafikę "Timo kiedy zapłacisz?" - "Nie zapłacę, to tylko grafika, weźmy z mpcforum gotową" - Sam zapłąciłem

VPS pod forum "Timo kiedy kupisz?" - "Nie kupię" - Sam kupiłem

Reklama - "Timo u kogo reklama?" "O to się nie martw pójdzie 1,5k" - Potem Timo pisze "no będzie 4-6youtuberów" - Beka po prostu beka.

Tak samo zabezpieczenia, po rozmowach doszło do tego, że maszynę zabezpieczyć sobie muszę sam. Dedyk miałbyć cuda maliny, a Tima nie stać na dedyka z soyoustart za 250zł.

"Timo kiedy promowanie na fb?" - "na c**j", a na początku mówił, że kupi.

Tak samo było ze stroną - sam kupiłem

Tak samo z modelami - ugadał się z Markiem, a nie kupił nic...

Tak naprawdę Timo to gołodupiec. 

Jeszcze raz odradzam współpracy komu kolwiek. 

P.S również zdaję sobie sprawę z tego, że zaraz zaczniesz wymyślać niestworzone rzeczy na mój temat, aby bronić swoją dupę.

Czekam na dowody tego.

Gdzie pisałem że dedyk za 250zł? Canzas przede wszystkim jak chcesz robić serwer "NOWY" to sie robi serwer nowy a nie gotowiec a npc i pety nowe :) w taki serwer nie będę inwestować. Co do FanPage jest on mój :) i na pewno go odzyskam jeszcze dziś

Wszystko ładnie opisane szkoda, że sponsor tak na prawdę nic nie robi i nie sponsoruje.

Ty mały się mały lepiej nie odzywaj bo dla mnie jesteś kleszczem który tylko przy forum potrafi siedzieć. Sponsor bez dostępu do niczego pozdrawiam :)

Nadal czekam na poważne oferty w sprawie sponsoringu. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...