Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 6300

DarnoczeG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nide, dalej bardzo silna w jungli, jeśli ogarnia się dzidy ma świetne ganki, ogromny damage i mobilność, dobry sustain.

Opublikowano

veigar = freelo, w late możesz wyciągnąć 1500 ap i mieć na ulta przeciwnego midlanera Kappa

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Człowieku... Bierzesz teraz Darka lekka farma i jesteś niezniszczalnym warzywem. Dostał buffa na Q lifesteal, w dodatku krwawienie jeszcze większe. Przyciągnięcie i ult do ksowania B)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Patrząc po tym, że Darkiem teraz na jungle się chodzi (topa prawie zawsze przeora) i dostaje "buffa" to go polecam. Nidalka jest bardzo mobilna i nadaje się na każdą linię (poza adc, ale może ktoś potrafi xD), natomiast Veigar wyciągany na suppa także jest, ale nie zawsze to dobry wybór.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jeszcze zapytam.

Gram trochę supportami to

- Janna (nie wiem jak się pisze)

-Blitz

Tym i tym mi dobrze idzie. Ale chce mainować i nie wiem kogo.

Opublikowano

Poczekaj z tym dariusem trochę..., będą go buffować za 2 patch'e, więc zobaczysz wtedy na jakim etapie siły będzie.

Natomiast co do blitz'a i janna'y, bier janna'e, ma duży peel utility i jest "niby" prostą postacią... więcej da twojemu adc niż taki blitz... z dobrą janna'ą mało kto podejdzie skutecznie do twojego sojusznika z botlane'u :) + jest tania

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie nidkę ,ale nie umiem nią w cale grać. Mimo to wiem, że ma duże dmg i jeśli byś umiał ją ogarniać to gorąco polecam. 

Dariusa nie kupuj bo mam mało hp , ale dmg mocny. Za 6300 to polecam­ kalistę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...