Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrestartowana kariera - Need for Speed Rivals

sejmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewien czas temu postanowiłem zainstalować ponownie Rivalsa. Jednak moja kariera została zresetowana, tj. po włączeniu gry kazało mi robić "szkolenie" rajdowca i policjanta. Stąd moje pytanie: da się wrócić do mojego starego profilu? Miałem tam prawie wszystkie auta pokupowanie i potuningowane na max, a nie mam ochoty robić tego po raz drugi.

Opublikowano

Gra jest oryginalna, zakupiłem na Allegro konto Origin wraz z grą. Podczas pierwszego uruchomienia kariera była rozpoczęta, więc ją kontynuowałem aż do końca. Potem musiałem zrobić format komputera. Gdy chciałem zainstalować Rivalsa dawna kariera zniknęła.

Opublikowano

Gra jest oryginalna, zakupiłem na Allegro konto Origin wraz z grą. Podczas pierwszego uruchomienia kariera była rozpoczęta, więc ją kontynuowałem aż do końca. Potem musiałem zrobić format komputera. Gdy chciałem zainstalować Rivalsa dawna kariera zniknęła.

Pewnie miałeś wyłączone przechowywanie save w chmurze. Dlatego po formacie zacząłeś karierę od początku.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...