Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepoprawny login lub hasło. (Problem z Action!.)

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że nagram nieważne jaki film... Chcę wysłać go na Youtube, wspisuje wszystko jak trzeba, eskportuje się i wywala komunikat, że wpisałem zły login lub złe hasło, sprawdzałem hasło kilka razy na Youtube, nawet je specjalnie zmieniłem.. Ale nic nie pomogło... Na Gmail'u pisało w E-mail'u "Powstrzymaliśmy próbe zalogowania się." Nie wiem czy to nie było właśnie od tego Action'a! . Nadusiłem "Tak, to ja." Ale ponownie pisało, że zły login lub hasło . :< Bardzo mnie to smuci, gdyż nagrywanie Bandicamem przynosi dość denerwujące spadki Fps'ów... :<

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! ♥♥

(Dałem to w dziale z League of Legends, ponieważ chciałem nagrywać tą grę, jednakże nie mogłem wysłać ani jednego odcinka... Także skoro chodzi tutaj o nagrywanie, a raczej brak możliwości nagrywania tej gry, wsadziłem temat do tego działu.)

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

Próbowałeś w innej przeglądarce? 

Może załóż nowe konto jeśli nie masz na tym widzów.

@Syndicate Ale jak w innej przeglądarce?

No właśnie może to nie dużo, ale mam 33 widzów... I filmik mający prawie 2k wyświetleń... (Wiem, ha. ha. ha. ale zawsze dla poczatkującego to bardzo dużo.) Pozatym nazwa jest dośc dla mnie ważna... Ale może spróbuje na innym koncie, dziękuje. Później napisze czy pomogło :/

Opublikowano

­Action jest nie raz pobugowane, ponieważ też starałem się upować poprzez program. Upaj przez YT, a nie przez Ekszyna.

nagrywaj obs`em 

OBS'em się nie opłaca nagrywać, strasznie żre fps'y

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

A mi właśnie chodzi, żeby były FPSy , Bandicam też je, a Actionem miałem dużo Fpsów, pozatym kiedyś mi działał ;ccc 

Wszystko przeciwko mnie :'c Biedny ja ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...