Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

K!LL3R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie odnośnie starego konta.

Otóż przez długi czas nie wchodziłem na takie jedno konto na DO, i kiedyś spróbowałem i pisze, że nie ma takiego konta (chyba zostało zablokowane za to, że nie było długo aktywne). I tu moje pytanie, czy mogę je jakoś odzyskać czy już mi przepadło na zawsze?

PS. Ma ktoś może do oddania konto na PL2? Firma obojętna, wypo żeby było tak w okolicach starej fulki.

Opublikowano

Nie mozliwe zeby konto zostalo zablokowane bo na nie nie wchodziles ja wbijam spokojnie na konto sprzed 4lat jeszcze nowy regulamin trzeba bylo zaakceptowac

mozesz ew. napisac do supportu za co ten ban i o co chodzi chociaz z wlasnego przykladu wiem bo mialem zbanowane konto na email dostawalem ciagle newselltler jeszcze po rusku i ban tez na ru2 na ktore nie wchodzilem i juz od tygodnia nie odpisuja

moze lepiej nie pisz za co ban ale spytaj czy moga je odblokowac jak nie odblokuja to mozesz brnac dalej w konwersacje ale kazdy wie jak to polski support..

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Już sobie poradziłem, wszystko działa.

Co do mojego PS to sprawa też już nieaktualna.

Authentic1908, spytać nie zaszkodzi. Kto wie, może czasami się trafić osoba, która np grała przez jakiś czas i zaczęła grę na innym koncie, a to stare stoi nieużywane, więc może by się zgodziła oddać.

Opublikowano

Już sobie poradziłem, wszystko działa.

Co do mojego PS to sprawa też już nieaktualna.

Authentic1908, spytać nie zaszkodzi. Kto wie, może czasami się trafić osoba, która np grała przez jakiś czas i zaczęła grę na innym koncie, a to stare stoi nieużywane, więc może by się zgodziła oddać.

Każdy wolałby zostawić konto niż oddać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...