Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin ward jump

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakiś myk na szybszy wardjump? Gram na laptopie i nie jest to taki szybki skok jak np gripex czy koreanczycy, mam smartkasty i od razu po wardzie klikam w Ale i tak jest to wolniej

Opublikowano

zbinduj sobie W+3 (przykład, ja mam wardy na 3) i to jedyny sposób żeby robić szybciej ward jumpy, a robienie tego szybko bez żadnych ułatwień to kwestia nauczenia się.

Opublikowano

Gripex gra głównie lee sinem i w sezonie 4 był w challengerze więc nic dziwnego, że jego ward jumpy są takie "czyste". Weź pod uwagę, że ten typ nieraz stawia komuś warda za plecki jeszcze zanim doleci z 'q' to też robi różnice.

A co do 'myku' możesz zawsze sobie wgrać skrypt na wardjumpy.

giphy.gif

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia uwierz mi... zanim doszedłem do wysokiego chall'a w s3 wyuczenie się samych doskakiwań do ward'ów zajebło mi bardzo dużo czasu..., to kwestia tylko czasu aż sobie wyrobisz też pamięć mięśniową... potem wszystko automatycznie będziesz robił^^ lee sin jest bardzo trudnym championem do opanowania, lecz jego mechanika nie jest tak skomplikowana czy też trudna jak azir'a ^^

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...