Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na grę przeglądarkową

dudus1824

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chciałbym utworzyć grę przeglądarkową tylko brak mi pomysłu. Sądzę że zawierała by takie funkcje jak posiadanie poziomu gracza, możliwość rozbudowy gracza, system jakichś walk, gildie, sojusze. fajnie by było jakby każdy gracz mógł wymyślić unikatowy przedmiot. Znam PHP (niby śmieszne że w 2015 roku gra w tym języku ale tylko ten znam) i javasript (jquery).

Macie może jakieś pomysły?

Z góry dziękuję

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja mam dobry pomysł ale nie mogę ci go pokazać bo sam będę robił taką grę. Właśnie uczę się programować, obejrzałem już trzy tutoriale :)

Ale mogę ci podpowiedzieć, że dobrym pomysłem było by, gdyby gracz mógł podróżować po jakiejś bardzo dużej mapie. Nie takiel jak w tibii, ale jeszcze większej, np cały kontynent albo cały świat żeby był.

Opublikowano

Ja mam dobry pomysł ale nie mogę ci go pokazać bo sam będę robił taką grę. Właśnie uczę się programować, obejrzałem już trzy tutoriale :)

Ale mogę ci podpowiedzieć, że dobrym pomysłem było by, gdyby gracz mógł podróżować po jakiejś bardzo dużej mapie. Nie takiel jak w tibii, ale jeszcze większej, np cały kontynent albo cały świat żeby był.

Jak zrobisz gre to daj znać. Chętnie zagram ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...