Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Achievement Manager co za to grozi?

FilipT123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej podstawie?

Wykorzystywanie zewnętrznych narzędzi w celu modyfikacji plików Steama i oszustwa na platformie. Jest to na pewno ujęte w którymś punkcie regulaminu. Ale Steam po prostu to olewa.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja tam mam ponad 130 gier na steam używałem tego kiedyś i 0 bana..

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

­Nie ma za to bana...

Jedynie jeżeli Steam się ciebie przyczepi to usunie Ci wszystkie osiągnięcia z gry, w której użyłeś SAMA.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Wykorzystywanie zewnętrznych narzędzi w celu modyfikacji plików Steama i oszustwa na platformie. Jest to na pewno ujęte w którymś punkcie regulaminu. Ale Steam po prostu to olewa.

Ale wiesz, że tym programem nie modyfikujesz platformy? W dodatku masz jeszcze takie wypowiedzi:

http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26719053&postcount=3

Wiadomości jest dużo więcej i, co prawda, nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ale prędzej bana dostaniesz za osiągnięcia w grach typu cod. - Dodatkowe perki itd.. Za singla, czy zwykłe acziwy nic nie masz.

Opublikowano

Ale wiesz, że tym programem nie modyfikujesz platformy? W dodatku masz jeszcze takie wypowiedzi:

http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26719053&postcount=3
Wiadomości jest dużo więcej i, co prawda, nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ale prędzej bana dostaniesz za osiągnięcia w grach typu cod. - Dodatkowe perki itd.. Za singla, czy zwykłe acziwy nic nie masz.

Uzyskanie informacji czy Valve może zbanować wymaga prawdopodobnie przeczytania kupy stron regulaminu, umów, praw itd., ale fakt faktem nie banuje za to (przynajmniej nie czytałem o takiej sytuacji).

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...