Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora/technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boziu a ty kim jesteś ? Gościem od zbierania kasy ? Czym się Ty zajmujesz? jaki masz Swój wkład w serwer.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

jaki masz Swój wkład w serwer.

Własny.

twoją maszynę? , twój serwer? , więc po co ci owe osoby...

Technik do utrzymania serwera a sponsor do sponsorowania maszyny.

Opublikowano

­Po treści Twojego tematu stwierdzam, że ty niczym się nie zajmujesz na serwerze. Nie polecam tego pana, bo szuka sobie jedynie murzyna, który odwali brudną robotę a potem on sam będzie zbierał hajsy za to.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

­Po treści Twojego tematu stwierdzam, że ty niczym się nie zajmujesz na serwerze. Nie polecam tego pana, bo szuka sobie jedynie murzyna, który odwali brudną robotę a potem on sam będzie zbierał hajsy za to.

Jak to niczym? Będę założycielem/administratorem serwera/forum/gry. Co nie polecasz mnie, co korzystałeś z moich usług?

Opublikowano

To ze @blashix gdybyś cokolwiek robil procz opieki to lepiej zaciagnac sie na jakis serwer niż stawiać swój-nieswój. Nikt Ciebie nie zasponsoruje patrzac na to że ty praktycznie procz opieki w grze i ew postawienia forum maksimum na ipb nulled.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Jak to niczym? Będę założycielem/administratorem serwera/forum/gry. Co nie polecasz mnie, co korzystałeś z moich usług?

administrator serwera/gry to jedno i to samo. Lubię się doczepiać. Powiedz mi jedną rzecz, skoro jesteś założycielem, potrafisz chociaż wgrać pliki edytować je, język c++ itp ? Czy jesteś samym pomysłodawcą, a szukasz osób do pracy a $ dla siebie ? Bo nie bardzo rozumiem 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

administrator serwera/gry to jedno i to samo. Lubię się doczepiać. Powiedz mi jedną rzecz, skoro jesteś założycielem, potrafisz chociaż wgrać pliki edytować je, język c++ itp ? Czy jesteś samym pomysłodawcą, a szukasz osób do pracy a $ dla siebie ? Bo nie bardzo rozumiem 

Szukam osób do pracy ale chce się dzielić 50%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...