Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Coś na początek

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze gra mi się Ashką i Tristaną, wole postacie walczące z daleka, ale te bez many też mi się podobają. Dopiero co zacząłem przygodę z lolem więc na co polecicie mi zbierać kaskę? Bądź co już kupić :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Widocznie gustujesz w adc.

Na sam początek polecam Teemo pod APC, na bocie robi rzeźnie przy okazji wnerwia przeciwników

Najlepszym adc jak na ten czas jest Vayne za 4800 ewentualnie Kalista za 6300.

Jeżeli bez many to na topa polecam Tryndamere

Na mida Akali/Katarina

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Błagam was im mniej osób bd grać tym ścierwem tym lepiej dla ludzi grających w lola :D

A tak serio to spróbuj nazbierać sobie na gnara-I walczy na dystans i nie ma many(no po przemianie walczy w zwarciu ogarniesz to) lub jinx bo t przyjemny adc

a z tańszych to sivir fajny adc 

Opublikowano

Błagam was im mniej osób bd grać tym ścierwem tym lepiej dla ludzi grających w lola :D

A tak serio to spróbuj nazbierać sobie na gnara-I walczy na dystans i nie ma many(no po przemianie walczy w zwarciu ogarniesz to) lub jinx bo t przyjemny adc

a z tańszych to sivir fajny adc 

Jinx grałem, też bardzo fajnie się leciało :D Dzięki za rady, na pewno coś wybiorę.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Z adc caitlyn i graves (po 4800), bardzo łatwe i przyjemne postaci, nie mają zbytnio mechanik więc dla początkującego akuratne, a grać nimi można czy to na low levelach czy na każdym elo :x, oraz sivir (1350 bodajże)

Na supporta możesz brać sone i karme (3150), łatwe i dobry damage oraz lulu (6300)

Do lasu/topa xin zhao (tani, 1350 a bardzo łatwy i przyjemny), Shyvane (również ez, 4800)

Na mida annie (450)

Opublikowano

Zaczyna z lolem, a polecacie mu Kalistę z taką mechaniką? :v

Z zasięgiem jest dobra Tristana - największy zasięg w grze. Poza tym ma skok, który jest dobrym mechanizmem ucieczki i odepchnięcie z ulta. 

Cait też jest dobra - ma dobry zasięg, fajną pasywkę, która potrafi wnerwić w early, odskok. Jedynym minusem jest ult, którego łatwo uniknąć poprzez zasłonięcie się sojusznikiem. :)

Opublikowano

Jeżeli lubisz grać adc to początek bardzo dobra jest caitlyn.

• Silna w każdej fazie gry
  • Dobry range na auto atakach i skillach
  • Mechanizm ucieczki (E), (W)
  • Przebicie na aa + pasyw
  • Bezpieczny pick

giphy.gif

Opublikowano

na początek polecam xin zhao, nie ma skillshotow, jest prosty, bazuje na autoatakach.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...