Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na rankedy...

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na rankedy na koncie na ktorym ostatni raz gralem 3 miesiace temu i nigdy nie uzywalem chatu na wiecej niz w championselect. Wytlumaczy mi ktos na jakiej zasadzie dziala ten ban za zl e zachowanie? Jak reda wezme junglerowi w 40 minucie to znaczy te toxic jestem?

Opublikowano

Tak naprawdę to nie dostajesz kary za zachowanie, tylko karę za to że inni Cie raportowali. Może na czacie napisałeś coś, co przez system zostało potraktowane jako toksyczne zachowanie. Czasami zwykłe "fk u" "ffs" jest tak odbiernae.

Opublikowano

Tak naprawdę to nie dostajesz kary za zachowanie, tylko karę za to że inni Cie raportowali. Może na czacie napisałeś coś, co przez system zostało potraktowane jako toksyczne zachowanie. Czasami zwykłe "fk u" "ffs" jest tak odbiernae.

Dla mnie te 35 normali to konto R.I.P bo nie bede na smurfie gral tyle xD Da sie od tego jakos odwolac? 

Opublikowano

Dla mnie te 35 normali to konto R.I.P bo nie bede na smurfie gral tyle xD Da sie od tego jakos odwolac? 

Możesz napisać do supportu. Ale te blokady raczej nie są nakładane od tak. Prawdopodobnie po prostu byłeś reportowany przez innych użytkowników. Nie koniecznie za bycie toksycznym graczem (wtedy pewnie zamiast blokady na rankedy dostałbyś na chat.)

giphy.gif

Opublikowano

Te restrykcje na rankedy są głupsze niż egzaminy gimbazjalne  xD. Najlepsze jest to, że możesz grać same normale i za nie dostać restrykcje na rankedy. Trollowanie (normali także ^^) = Restrykcja. Raporty za byle co, np. "ks" = restrykcja. Nie dasz junglerowi pulla na początku gry = restrykcja. Nie masz się co odwoływać, to nic nie da ;) Odpiszą formułkę i będą mieli Cię w poważaniu. 

Dodam także, że nie mając 100% win ratio będziesz musiał zagrać ok. 100 draftów, żeby to zdjąć. 

Opublikowano

Dostałeś bana i nic z tym nie zrobisz..., wyślą ci automata i tyle.... nic z tym nie zrobisz... report=ban ;D ;p,mówi się "życie" :D albo "rito"

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...