Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o kredyt

cycu1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy jak prowadzę działalność gospodarczą i podczas składania wniosku o kredyt mogą mnie sprawdzić jak długo prowadzę działalność gospodarczą?

No może to nie jest zbyt dobre forum na taki temat ale zależy mi na czasie.... xD

Opublikowano

Wydaje mi się, że u siebie nie mogę sprawdzić, ale w jakimś urzędzie czy gdzieś oczywiście. Przecież mają do tego prawo. ;)

Opublikowano

Tak, sprawdzą.

Zawsze sprawdzają wynagrodzenie, jaka umowa o pracę, na jak długo, a w twoim wypadku jak długo prowadzisz działalność, no i oczywiście dochody.

To jest właściwie podstawa stwierdzenia wiarygodności kredytowej.

Oczywiście dużo też zależy od wysokości kredytu - jeśli nie chcesz kilkudziesięciu tysięcy, to i wymogi nie są wielkie.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Sprawdzą na bank :)

Jeśli chcesz mieć większą zdolność to pokaż im swój wkład dochodowy w to coś na co chcesz kredyt i weź ślub YAFUD 

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...