Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Lista Kidmodów

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawde to co teraz tu widze i czytam to az rece opadaja i plakac mi sie chce. Gdzie jest ten duch forum gdzie wszystko bylo ok. Kazdy Admin, GM, Mod (jeszcze wtedy kidmoda nie bylo) zyli jak jedna wielka rodzina. Musze wam cos powiedziec chlopaki (do osob ktore sa tu roku i wczesniej).... Dawniej MPC slynelo z pieknej elity userow, modow. Nie bylo jakiegos pierdolenia sie oto czy ktos ma dostep gdzies czy nie. Nie bylo uzerania sie z innymi i nie bylo wywyzszania sie.

Dzis Elita MPC powoli sie wykrusza... Zostalo nas nie wiele ale dalej potrzymujemy ogien ducha ktory juz zanika. W przyszlosci to wy bedziecie elita i na milosc boska zlitujcie sie kurwa!

Kilka dni temu nie bylo tego cholernego dzialu "Top Secret" i nikt nie mial do nikogo pretensji. Wy zamiast naskakiwac na siebie moglibyscie zalozyc ze ten dzial nie istnieje i dalej brac sie do roboty ^^^ Panowie ale to juz jest szczyt niskiej inteligencji by klotnia byla lepsza od wypelnianiu obowiazkow!

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Racja, lecz ja tej kłótni nie wywołałem.

Trochę szkoda, że zostałem zdegradowany i nie doceniacie mojego wkładu dla mpc.

Don't feed trolls ;]

• Dodaj nową pozycję...