Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZitCraft

NPPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA!!!
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

REKLAMA!!!

RWk2o1b.png

RDCjXpz.png

»IP Serwera: ZitCraft.fhmc.pl

»Typ Serwera: Survival + Gildie

»Rodzaj Serwera: Dedykowany

»Edycja: Druga

»Potwory: Tak

»Zwierzęta: Tak

»PvP: Tak, poza linią spawna

»Premium: Premium/No-premium

»Nether: Tak

»WhiteLista: Nie

»Start Serwera: Dzisiaj godz. 15:00

Me1oq34.png

Właściciel: ADRIAN_XM (1/1)

Administratorzy: _SiZE_ (1/1)

Moderatorzy: Brak (0/0)

Helperzy: Brak (0/1)

9WYor4x.png

Nasze pluginy są odpowiednio dobrane, tak aby gracz poczuł pełną swobodę jak i frajdę podczas gry. Również posiadamy kilka autorskich pluginów dzięki czemu zabawa jest o wiele ciekawsza.

w3yvmoz.png

5YPudOr.png5EpNeI4.pngnullM5AbUah.pngQY97WAy.pngzMbq4oi.pngJrNrBDa.png

I05Q4E1.png

http://forum.freeware.info.pl/gry/minecraft.html

Prezentacja wykonana na polecenie właściciela serwera...

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

No nagranie dobre, trochę rzeczy zostało przedstawionych, ale ten tryb to fala na tym forum, jest tych serwerów masa, mam nadzieję że uda Wam się wybić wśród innych serwerów.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

No nagranie dobre, trochę rzeczy zostało przedstawionych, ale ten tryb to fala na tym forum, jest tych serwerów masa, mam nadzieję że uda Wam się wybić wśród innych serwerów.

Na serwerze jest całkiem sporo osób, po 2 dniach udało się osiągnąć 10-20 stałych graczy, więc według mnie jest to spore osiągnięcie po takim okresie czasu. Oczywiście nasza ekipa ci dziękuje za wsparcie :)

NPPr

Opublikowano

Screeny wyglądają bardzo chaotycznie i na dobra sprawe nic nie pokazują. Sam opis też jakiś taki skromny. Może opiszcie coś więcej o serwerze, bo jak na razie to nie wybija isę on niczym.

images.jpg

Opublikowano

Screeny wyglądają bardzo chaotycznie i na dobra sprawe nic nie pokazują. Sam opis też jakiś taki skromny. Może opiszcie coś więcej o serwerze, bo jak na razie to nie wybija isę on niczym.

Screeny powiększę, i powiększę jak znajdę troszkę czasu, a co do informacji to już na ten temat pogadam z właścicielem.

NPPr

Opublikowano

kiedyś fajny serwer, póżniej się skur***. Dawniej to mimo, że na serwerze było po 100 osób fajnie się grało, był jakiś taki klimat, estetyczny spawn że chciało się grać tak po prostu, pluginy też ogarnięte. Jak będzie teraz to nie mam pojęcia ale generalnie jak jakoś dobrze zareklamujecie + administracja będzie zaangażowana w serwer a nie miała wyje**** to powinno być spoko. [ kiedyś helperem u was byłem ;), jeśli chcecie mogę w czymś pomóc przy serwerze ;D ]

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

kiedyś fajny serwer, póżniej się skur***. Dawniej to mimo, że na serwerze było po 100 osób fajnie się grało, był jakiś taki klimat, estetyczny spawn że chciało się grać tak po prostu, pluginy też ogarnięte. Jak będzie teraz to nie mam pojęcia ale generalnie jak jakoś dobrze zareklamujecie + administracja będzie zaangażowana w serwer a nie miała wyje**** to powinno być spoko. [ kiedyś helperem u was byłem ;), jeśli chcecie mogę w czymś pomóc przy serwerze ;D ]

A to już pytanie do naszego szanownego właściciela. Ale pamiętam te czasy jak było 100 osób, pora się odbudować :D

NPPr

Opublikowano

Pewnie, reklama nabiera kolorow - 80 wyswietlen w dzien. Swoja droga, kolejna Edycja serwera bedzie miala charakter starych edycji ZitCrafta, wiec mysle ze bedzie ciekawie ;] Zobaczymy jak wszystko wyjdzie w praniu pozdrawiam.

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

@ref

NPPr

Opublikowano

Te czasy gdy grało 120 osób, najmilej je wspominam <3 Dodatkowo ta świetna atmosfera, aż ciągnęło człowieka do grania - no ale wszystko ma swój koniec. Ogólnie to te czasy były najlepsze, tam poznałem fajnego kolesia Nitex'a który nie wiadomo czy żyje. Pozdrawiam, były programista a zarazem administrator XawierStudio.

Opublikowano

Te czasy gdy grało 120 osób, najmilej je wspominam <3 Dodatkowo ta świetna atmosfera, aż ciągnęło człowieka do grania - no ale wszystko ma swój koniec. Ogólnie to te czasy były najlepsze, tam poznałem fajnego kolesia Nitex'a który nie wiadomo czy żyje. Pozdrawiam, były programista a zarazem administrator XawierStudio.

Te czasy :) mam nadzieje że te 120 osób wróci do nas :D

@ref

Nowa edycja ZitCrafta rusza o godzinie 15:00 nie przegap!!!

NPPr

Opublikowano

Tak, zapraszam na nowa - swietna edycje ZitCrafta! :)

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Oczywiście bez mojej krytyki się nie obejdzie! ;) 

Mam do was takie pytanie, od razu po wejściu na serwer dostałem bana: 

http://screenshot.sh/m3EnIHiRNeZE1

niby na jakiej podstawie? to jest dowód że banujecie graczy za nic - co jest kompletnym idiotyzmem. Na starcie 15 graczy, rekord - mogę jedynie pogratulować. I te profesjonalne komunikaty o dołączeniu do gry: 

http://screenshot.sh/n9gtGsLjaLYif

No dobrze, jedziemy dalej.

Najbardziej rozśmieszyło mnie w prezentacji to: "Rodzaj serwera: Dedykowany" - nie wiem czy wiesz co to znaczy pojęcie dedykowany ale nie macie własnej maszyny dedykowanej. Stoicie na hostingu a jak można nazywać hostowanie serwera: "DEDYKIEM" xD Ojjj, ktoś wam serwer wywala przez co nikt nie może wejść, na pewno to nie ja! :ninja:

Pozdrawiam, jak mi się będzie chciało to zniszczę was jeszcze bardziej pod względem krytyki xD 

Opublikowano

Heheh Fajne skripty kolego , autorskie pluginy to chyba z bukki.dev a skripty tez autorskie z strony skripa ;).

Oczywiscie nie polecam serwera dostalem bana za ";P" , wbilem na drugim koncie ktos ich botowal napisalem sobie o to ja botuje serwer i dostalem bana za "spier*"

Tyle 2/10 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...