Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH do CS:GO

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poda ktos WH do cs go ? Z dzisejsza aktualizacja 

Prosil bym szybko ;f Tylko wh.

Z gory dzieki za pomoc.

Ale taki bez przypalowy typu ze mozna wylaczyc no flasha czy cos.. Jak takiego nie ma to nie...

To chce te co są ;f

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Niewykrywalne cheaty są na max 2-3 dni, potem wszyscy, którzy ich używają dostają bana :D

Kup sobie np. aimjunkies (10euro/mies). Dobry cheat, niewykryty od 2lat bodajże.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Za te bezpłatne zawsze leci ban.. Jak nie po kilku dniach to po kilkunastu, albo nawet po miesiącu, ale leci. Undetected są  te płatne, zapewne dlatego, że Ci, którzy zrobili te czity wysyłają jakieś procenty hajsu do valve.  

Ja polecam Ci tego samego co kolega wyżej. Mój znajomy korzystał kiedyś z niego przez 2 miesiące i do dziś nie ma vaca. 

Opublikowano

Za te bezpłatne zawsze leci ban.. Jak nie po kilku dniach to po kilkunastu, albo nawet po miesiącu, ale leci. Undetected są  te płatne, zapewne dlatego, że Ci, którzy zrobili te czity wysyłają jakieś procenty hajsu do valve.  

Ja polecam Ci tego samego co kolega wyżej. Mój znajomy korzystał kiedyś z niego przez 2 miesiące i do dziś nie ma vaca. 

Ale nie chce krzystac z wh 24/7...

1-2 mecze... potem normlanie itd

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Nieprawda, wystarczy dobrze szukać i po problemie. Pół roku temu sam grałem na głównym koncie, bo mi się nudziło i jakoś VAC'a nie ma ;) 

Opublikowano

Polecam waldka na cshack*d.pl Niewykrywalny. 30zł/miesiąc.

Ale nie chce krzystac z wh 24/7...

1-2 mecze... potem normlanie itd

Jak tak to znajdź jakiś niby Undetected i zagraj 2 mecze i usuń go, bo inaczej VAC cię czeka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...