Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skad to dropnac?

.FeNix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

95184974248497328843.png

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Infinitum Ore znajdziesz na mapie jako rude i trzeba będzie go wykopać jak inne surowce , a faerie dust dropi po ukończonych dungeonach z tego co pamiętam :D 

Opublikowano

Infinium Ore-Zdobędziesz je, wykopując z ziemi i otwierająć Mine Chesty,

Bottle-Zdobędziesz je na biomach Permafrost i Desert Frontier albo scraftujesz w Gardening Bench i posadzisz w ziemi, jednak są one trudne do zdobycia w tych biomach, dlatego ja polecam je zasadzić,

Fearie Dust-Zdobędziesz je zabijająć moby w biomie fae forest i chodząc tam na dungeony.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej napisal bottle warto sadzic ;) infinium to ruda, polecam robic bomby i wysadzac, co do faerie dust to lowienie w czekoladzie bodajze tez daje faerie, oprocz tego fae forest pozostaje ale to zmudne zajecie ;p

Opublikowano

Infinium ora już koledzy dokładnie wyjaśnili, możesz go kopać (złote bloki na mapach 8 lvl + (chyba)) najlepiej jest go kopać podczas bonusu 50% ore. Możesz go także zdobyć łowiąc ryby w lawie, znajduje się tam rare ryba która po przerobieniu jej daje nam infinium ora.

Bottles, biegaj po pustyni oraz permafroscie i rozwalaj krzaczki w kształcie butelki. Mogą ci dropnąc w ilości max 2 z 1 krzaczka (tak samo przy sadzeniu), jest też opcja sadzenia którą bardziej polecam ponieważ jest efektywniejsza, i nie taka droga.

Faerie Dust, najszybszym sposobem jest uzbroić sie w grupkę znajomych, i gdy będzie bonus dropu skrzynek iść na biom faerie i grupą robić jeden dungeon, ponieważ ten bonus daje nam podwojony drop z Postaci szanse na wypadnięcie faerie dusta są o wiele większe i wypada on praktycznie z każdego moba, prędkość zwiększasz tym że twoi przyjaciele także dostają drop. No można też łowić ryby i przerabiać, jakaś tam faerie dust ma lecz jest to także wolny sposób ponieważ jest to ryba rare.

Co do samego portalu, jeśli nie zakładasz clubu nie polecam go robić. Dlaczego ? Możesz dołączyć do wielu clubów które go mają i oferują użytkowanie członkom, a za taką ilość faerie dusta oraz infinium ora możesz zrobić sobie inne rzeczy. Gdybyś potrzebował portalu zapraszam do mnie do clubu, gdzie mamy je wszystkie. Pisz w grze MarkMejdMajDej

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...