Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Souveniry

Mr_Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będziesz oglądał mecz podczas majora [ przez 3 dni od 20 do 23 sierpnia ] na twitchu i połączysz konta twitch-steam to będziesz miał szansę na wydropienie suvenirów oraz pakunków. 

Opublikowano

A ma ktoś rozpiske godzin meczów? I czy musze je oglądać czy wystarczy, że na cs-sie będzie włączony hltv a ja będę mógł robić sobie coś innego?

a11176.jpg

Opublikowano

To git. Bo ja na telefonie mam mytwitch bo na stronie twitch.tv nie można wtyczki pobrać. Powodzenia w dropie :)

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Mam rozumieć że nawet oglądając na telefonie z połączonym cs go z twich może być drop? Czy dany sevuenir np. Nuke dropi tylko na tej mapie?

Dropią też na telefonie.

Tak, souveniry dropią zależnie od mapy, na cobblu dropią cobble, na trainie train itd.

Opublikowano

Mam pytanie w tamtym roku i w tym na poprzednich majorach nie oglądałem meczy więc np. Mam włączony mecz VP vs Imunity i jak się skończy automatycznie przeniesie mnie na inny czy muszę ręcznie?

Opublikowano

Dropią też na telefonie.

Tak, souveniry dropią zależnie od mapy, na cobblu dropią cobble, na trainie train itd.

Na phonie czyli w apce i/lub przeglądarce?

Opublikowano

1. Podpinasz steam pod twitch

2. Ogladasz streama przez twitch albo gotv

3. Pozyskujesz szanse na dropniecie souvenira

Na strone csgo masz instrukcje dot. wszystkiego.­

Opublikowano

Ile maksymalnie souvenirów mozna dropnąć?? czy jak dropne na np. dust2 to nie moge np. na nuke ?

76561198115213832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...