Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Więcej światów na jedną postać

Azte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam takie pytanie. Czy jeżeli gram sobie na jednym świecie, a potem zrobię sobie drugi świat np. żeby zbierać drewno lub jakieś surowce, to czy to jest jakieś oszutswo? :D

Opublikowano

Teoretycznie nie, lecz to zależy już od ciebie i twoich poglądów na świat. Ja np. nigdy tak nie robiłem, bo wiedziałem, że te surowce co mam na mapce mi wystarczą. 

Opublikowano

Nie no skąd, dużo osób tak robi

poza tym to jedyny sposób żeby nasz główny świat nie wyglądał jak Nagasaki w '45

Opublikowano

przecież jak grasz na singlu ty decydujesz co chcesz robić...

nawet jak użyjesz modów do np. uzyskania nieśmiertelności to nikogo nie oszukałeś...

kogo chcesz oszukać ?... siebie ?...

Opublikowano

Według mnie warto zrobić taki dodatkowy świat np.: na zbieranie drewna, bo na moim świecie lubię mieś ładne lasy z wysokimi drzewami.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

To jest oszustwo, bo dostajesz drewno/kamien/inne smieci z tamtego swiata, zamiast szukac na swoim. Równie dobrze mozesz je dodac jakimś inventory editem. Panowie wyżej to mitomani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...