Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży ping podczas turniejów

SoulThief

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaa, czara sie przelala i jak mi nie pomozecie wyrzuce monitor przez okno, chodzi o to ze na mmach ping nakurwia od 200 do 500 zuzycie neta 0% nic nie pobieram i internet jest na kablu 10 mb/s. Problem zaczal sie gdy zainstalowalem windows 7, wczesniej gralem na viscie i bylo ok. Ogolnie to na zwyklych mam normalny ping :/

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

ev4ovovrm9g1_t.jpg wyłączone chyba

Skaczący masz ten ping :v

Wyłącz programy poboczne, skype etc.

//Edit

Wbij na jakiś polski serwer, wpisz w konsolce "net_graph 3" i daj ss'a tutaj.

//Edit x2

Co do internetu - posiadasz łącze przewodowe czy bezprzewodowe (WIFI)?

Opublikowano

zw59fauxb3lm_t.jpg
Ping jak sie podniosl to zaczalem przegladac internet :P
mam modem, ale do komputera mam kabel. w domu mam jeszcze 2 laptopy i ps3 podlaczone na wifi ale to nie ma roznicy bo kiedys gralem normalnie jak byly 2 lapki wlaczone.

xnu6ww.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1446067-jak-zmniejszy%C4%87-ping-w-csgo/#entry12256668

Wyniki z testów :

Screen z netgrapha w cs:go:

Konsole otwórz tyldą, wpisz tam net_graph 1 i podczas gry zrób ss.

Będąc na pulpicie wciśnij kombinacje klawiszy windows+r, w okienku wpisz cmd, a do konsoli wklej taką frazę :

ping -t www.google.com

Po minucie wyników zrób ss i wklej tutaj. 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1446067-jak-zmniejszy%C4%87-ping-w-csgo/#entry12256668

Wyniki z testów :

Screen z netgrapha w cs:go:

Konsole otwórz tyldą, wpisz tam net_graph 1 i podczas gry zrób ss.

Będąc na pulpicie wciśnij kombinacje klawiszy windows+r, w okienku wpisz cmd, a do konsoli wklej taką frazę :

ping -t www.google.com

Po minucie wyników zrób ss i wklej tutaj. 

No przeciez ss z cmd juz zrobilem tyle ze z wp.pl, z netgrapha tez przeciez wstawilem :O

to jest nabicie posta czy co?

gottjv3rtrp7_t.jpg

i09plh6cpjos_t.jpg

uemnbeehqg4x_t.jpg

xnu6ww.png

Opublikowano

Nie, nie jest to nabicie posta...  Po prostu nie czytałem tego co tam było. 

Choku i pl nie ma. Zrobiłeś wszystko co było z poradnikiem odnośnie zmniejszenia pingu?

Antywirus, programy, windows defender wyłączone  ?

Wydaje mi się, że jest to wina Twojego dostawcy. Zadzwoń do niego, powiedz w czym tkwi problem ( opóźnienie w grze ) i powinno być ok. 

Opublikowano

AAA LUDZIE CZYTAJCIE CO PISZE U GORY xD

Nie, nie jest to nabicie posta...  Po prostu nie czytałem tego co tam było. 

Choku i pl nie ma. Zrobiłeś wszystko co było z poradnikiem odnośnie zmniejszenia pingu?

Antywirus, programy, windows defender wyłączone  ?

Wydaje mi się, że jest to wina Twojego dostawcy. Zadzwoń do niego, powiedz w czym tkwi problem ( opóźnienie w grze ) i powinno być ok. 

DEFENDER WYLACOZNY WSZYSTKO WYLACZONE WIDAC PO SSACH

Wyłącz wszystko w domu co może neta ciągnąć bo to są główne przyczyny.

NASTEPNY CO CZYTAC NIE UMIE, PO PIERWSZE TO PISALEM ZE TO NIE MA NIC DO RZECZY PO DRUGIE MAM TAK TYLKO NA MMACH NA ZWYKLYCH MAM NORMALNY PING

xnu6ww.png

Opublikowano

do dupy a nie do dostawcy, to nie wina dostawcy bo na normalnych jest zwykly ping

No to napisałem zadzwoń do dostawcy internetu.

xnu6ww.png

Opublikowano

Jak sądzisz na jakich serwerach grasz? Ano prawdopodobnie Amerykańskich jeśli masz ping 200. mm_dedicated_server_maxping 50 <-- Wpisz to w konsole ew. w plik exec jeśli takowy posiadasz. To że na Polskich serwerach masz ping 20-30 nie oznacza że na serwerach innych państw też taki będzie, baa nawet nie ma takiej szansy. Inne komputery/laptopy podczas twojej gry mogą lecz nie muszą zużywać transfer który będzie negatywnie wpływał na ping.

graphic.png
Opublikowano

Jak sądzisz na jakich serwerach grasz? Ano prawdopodobnie Amerykańskich jeśli masz ping 200. mm_dedicated_server_maxping 50 <-- Wpisz to w konsole ew. w plik exec jeśli takowy posiadasz. To że na Polskich serwerach masz ping 20-30 nie oznacza że na serwerach innych państw też taki będzie, baa nawet nie ma takiej szansy. Inne komputery/laptopy podczas twojej gry mogą lecz nie muszą zużywać transfer który będzie negatywnie wpływał na ping.

nareszcie cos konkretnego, dzieki Ci boze za ludzi co ogladaja wszystkie ssy. Sprawdze i zobacze :v

@Edit swietnie daje Ci miano ogarnietego czytania, i pomagania, dzieki wielkie. do zamkniecia :3

xnu6ww.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...