Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy Youtube.

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Otóż od kilku dni rozmyślam na temat rozpoczęcia działalności na stronie "YouTube". Działalność opierałaby się na nagrywaniu filmów. Posiadam kilka pomysłów dotyczących zawartości materiałów wideo, zalicza się do nich między innymi kurs nauki języka programowania - C++. Czy uważacie to za odpowiednią koncepcję? Czy wśród ogromnej ilości filmów prezentujących gry, moje nagrania mogą uzyskać popularność? Szczerze dziękuję za udzieloną mi pomoc. 

Opublikowano

Jeśli przewyższą je jakością to tak. Pamiętaj - jeśli nie jesteś pierwszy to musisz być lepszy. Inaczej nie ma sensu.

Edit:

Z tego co widzę po postach to sam dopiero się uczysz, więc sensu w zakładaniu kanału edukacyjnego nie widzę.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Jeśli przewyższą je jakością to tak. Pamiętaj - jeśli nie jesteś pierwszy to musisz być lepszy. Inaczej nie ma sensu.

Edit:

Z tego co widzę po postach to sam dopiero się uczysz, więc sensu w zakładaniu kanału edukacyjnego nie widzę.

W zadanym przeze mnie pytaniu nawiązuje do przyszłości. Na chwilę obecną moje umiejętności programistyczne nie są zadowalające, zdaję sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Jeśli będziesz to tłumaczył w jakiś fajny i ciekawy sposób z ładną obróbką video to będzie dobrze. Ale jeśli to będzie wyglądało tak "(ospały głos 40-letniego informatyka) Witam wszystkich w moim nowym poradniku YYYY w którym pokażę EMMM podstawy C++ EEEE klikamy tu i otwiera się miejsce na kod (10 minutowa cisza) YYY i tak to właśnie jest EMM więc to koniec na dzisiaj, do następnego" to nie licz na widzów. Tak niestety wygląda większość tutoriali o programowaniu/grafice. Zdarza się też odwrotnie - 10 letnie dzieci z tutorialami z gimpa/visual basic.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

True, brakuje poradników z dobrym montażem i scenariuszem - tu jest nadal duże pole do popisu. Jak już oglądać nieobrobiony materiał to zdecydowanie lepiej na https://www.livecoding.tv/ gdzie chociaż można zadać pytanie na bieżąco.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...