Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kerrigan

zablokoffany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kilkanaście meczy Vallą, lecz źle mi się nią grało. Moje pytanie, to czy opłaca mi się kupować Kerrigan ? 

graphic.png

Opublikowano

Kerrigan jest jednym z najtrudniejszych bohaterów w hotsiku. Jeśli słabo Ci się grało Vallą, to nie polecam tymbardziej Kerrigan, którą trzeba perfekcyjnie trafiać combo i oczywiście najlepiej mieć obok siebie ogarniętego Uthera jako wsparcie. Zdecydowanie jest to postać do grania duo z kimś, a nie solo. :) 

Opublikowano

A takie postacie jak Ranged czy Raynor ?

A z takich postaci po 7k,4k golda jaką polecasz ?:)

graphic.png

Opublikowano

Raynor jest bardzo slaba postacia wedlug mojej opinii. Nie wnosi zupelnie nic do druzyny, a sam jego dmg tez nie jest imponujacy. 

hmm, nie pamietam wszystkich cen ale tak mniej wiecej:

z wojownikow - muradin/anubarak - dwa mocne, latwe i fajne tanki. przyjemne sa tez do gry i kosztuja w okolicach 2/4k bodajze 

z supportow - lili (talenty pod dragona i mozesz wyciagnac najwiekszy dmg w druzynie) 

z zabojcow - falstad, jaina, kael, zera, illidian - wszyscy mega mocni i bardzo fajni do gierki. cen nie pamietam ale jaina i kael to 10k. 

specjalisci - sylwana, abatur, nazebo - kazdy mega duzo wnosi do teamu, daja duza przewage a przy dobrej grze nimi mozna latwo kerowac gierki. niestety kazdy to chyba 10k 

Opublikowano

Raynor jest bardzo slaba postacia wedlug mojej opinii. Nie wnosi zupelnie nic do druzyny, a sam jego dmg tez nie jest imponujacy. 

hmm, nie pamietam wszystkich cen ale tak mniej wiecej:

z wojownikow - muradin/anubarak - dwa mocne, latwe i fajne tanki. przyjemne sa tez do gry i kosztuja w okolicach 2/4k bodajze 

z supportow - lili (talenty pod dragona i mozesz wyciagnac najwiekszy dmg w druzynie) 

z zabojcow - falstad, jaina, kael, zera, illidian - wszyscy mega mocni i bardzo fajni do gierki. cen nie pamietam ale jaina i kael to 10k. 

specjalisci - sylwana, abatur, nazebo - kazdy mega duzo wnosi do teamu, daja duza przewage a przy dobrej grze nimi mozna latwo kerowac gierki. niestety kazdy to chyba 10k 

a Tyrael czy Tyrande ?

graphic.png

Opublikowano

zapomnialam o nich, Tyrael jest tez mega fajny jako taki tank/dps, jednak wymaga duzego follow upu ktorego czasami na hero lidze mozesz nie dostac, tak samo na quickach 

Tyrande jest sama w sobie bardzo mocna ze wzgledu na pasywa. Niby support, ale polecam builda pod pod dps total. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy Kerrigan po ostatnich zmiana jest bardziej grywalna? Widziałam jej bardzo dużo wszędzie i raz rozwalała wszystkich, a raz ginęła praktycznie od razu. Kwestia skilla? Czy warto poświęcać czas na jej opanowanie?

Opublikowano

Kerrigan ma na pewno spory potencjał damage'a ale wymaga niezłego opanowania i przeglądu sytuacji. Na pewno jest trudniejsza niż większość podobnych postaci... Postać nie dla każdego, taką Valą gra się zdecydowanie łatwiej. Czy lepiej? To już zależy od nasze skilla.

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

Czy Kerrigan po ostatnich zmiana jest bardziej grywalna? Widziałam jej bardzo dużo wszędzie i raz rozwalała wszystkich, a raz ginęła praktycznie od razu. Kwestia skilla? Czy warto poświęcać czas na jej opanowanie?

Kerrigan bardzo ciężko jest samemu coś ugrać, nawet jeśli dobrze ją opanowałeś. Polecam znaleźć partnera do duo, a dopiero potem myśleć o grze Kerrigan. Combo Kerri + Uther jest mocne i najbardziej skuteczne, bez dobrego supporta Kerri nie da rady nic zrobić. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...