Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-34

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam T-34 i nie wiem w co iść dalej, ma się przyjemnie grać a czołg nie musi być na CW i drużynówki. Proszę o podanie wad i zalet oraz opcjonalnie stylu gry. Nie chcę kilku czołgów tylko jednego.

Opublikowano

Na drużynówki T-44 średnio się zadaje, ale obiekt 140 i T-62A na CW w sam raz.

Opublikowano

Idź w T-34-85 aż do T-54 potem wybierz T-62A lub Ob.140 choć lepszy wydaję się 140...Czołgami z tej lini wszystkimi się gra przyjemnie, T-44 już potrafi coś odbić i jest nawet spoko obecnie sam go robię i jedyne na co w nim cierpię to 30-40% WR przy 40 bitwach, a następcy czyli IX i X to tylko czysta przyjemność.

signature.png

Opublikowano

Idź w T-34-85 aż do T-54 potem wybierz T-62A lub Ob.140 choć lepszy wydaję się 140...Czołgami z tej lini wszystkimi się gra przyjemnie, T-44 już potrafi coś odbić i jest nawet spoko obecnie sam go robię i jedyne na co w nim cierpię to 30-40% WR przy 40 bitwach, a następcy czyli IX i X to tylko czysta przyjemność.

Ja T-54 nie nazwałbym taką przyjemnością. Niby ludzie go chwalą, ale nie wiem w sumie za co. Mobilność wybitna nie jest (np. lorka lepsza), działo ma niską pene, często się dingamy, pancerz jaj nie urywa, boki słabe, a w przód sporo wchodzi od 8t+. Wieża jest ok, ale ma słabą depresje, co dla mnie jest sporym -.

Imo T-54 jest jak Type 59 - piękny, superowy i najlepszy dopóki się nim nie zagra.

Opublikowano

Ja T-54 nie nazwałbym taką przyjemnością. Niby ludzie go chwalą, ale nie wiem w sumie za co. Mobilność wybitna nie jest (np. lorka lepsza), działo ma niską pene, często się dingamy, pancerz jaj nie urywa, boki słabe, a w przód sporo wchodzi od 8t+. Wieża jest ok, ale ma słabą depresje, co dla mnie jest sporym -.

Imo T-54 jest jak Type 59 - piękny, superowy i najlepszy dopóki się nim nie zagra.

Czegoś się nażarł unikatowy graczu?

Pancerz t54 dupy nie urywa?Częściej zdarzały się dingi od jadzi e100 niż od wieży 140stki.

Penetracja działa przeszkadza tylko komuś ułomnemu, to jest med...

Depresja jest wystarczająca, wystarczy umieć wykorzystać podłoże.

Ten czołg jest świetny, jedynym minusem  są AP'ki na standardzie bo wolno lecą(przy przyzwyczajeniu do 140stki ciężko mi było trafić na t54).

Opublikowano

Czegoś się nażarł unikatowy graczu?

Pancerz t54 dupy nie urywa?Częściej zdarzały się dingi od jadzi e100 niż od wieży 140stki.

Penetracja działa przeszkadza tylko komuś ułomnemu, to jest med...

Depresja jest wystarczająca, wystarczy umieć wykorzystać podłoże.

Ten czołg jest świetny, jedynym minusem  są AP'ki na standardzie bo wolno lecą(przy przyzwyczajeniu do 140stki ciężko mi było trafić na t54).

Nie gra mi się nim zbyt przyjemnie. Każdy ma swoje gusta, @kYRA. lubi czołgi z magazynkiem typu bat chat, ja lubię czołgi z dobrą depresją, penetracją i celnością (np. cdc czy choćby T30). Kwestia gustu. Mi nie gra się przyjemnie T-54 i to jest kwestia gracza. Penetracja mi przeszkadza, jakby była lepsza depresja byłoby lepiej (CDC na Xt gra mi się bardzo dobrze, a ma minimalnie lepszą pene).

Opublikowano

Nie gra mi się nim zbyt przyjemnie. Każdy ma swoje gusta, @kYRA. lubi czołgi z magazynkiem typu bat chat, ja lubię czołgi z dobrą depresją, penetracją i celnością (np. cdc czy choćby T30). Kwestia gustu. Mi nie gra się przyjemnie T-54 i to jest kwestia gracza. Penetracja mi przeszkadza, jakby była lepsza depresja byłoby lepiej (CDC na Xt gra mi się bardzo dobrze, a ma minimalnie lepszą pene).

Co do celności cdc'ka to bym się mocno kłócił - kupiłem go praktycznie tylko dla działa i depresji, to działo NIE TRAFIA NIC(fakt że załoge upośledzona, ale większą celność mam na isie6)

Sprostowałem tylko kilka aspektów, jeśli umiesz wykorzystać t54 to nie można powiedzieć że "jest dobry dopóki nim nie zagrasz".

Opublikowano

T-54 do idealny czołg do grania agresywnego. Nie można nim kampić.

Opublikowano

T-54 do idealny czołg do grania agresywnego. Nie można nim kampić.

Jak tym czołgiem można campić, lul? Mi w tym czołgi przeszkadza depresja, bo przez to często trzeba pokazać kadłub lub jego bok, żeby w coś wycelować, a wtedy zbieramy, na 2. miejscu penetracja, bo często przy agresywnej grze mogą być problemy z wycelowaniem w ws danego czołgu.

Opublikowano

Jak tym czołgiem można campić, lul? Mi w tym czołgi przeszkadza depresja, bo przez to często trzeba pokazać kadłub lub jego bok, żeby w coś wycelować, a wtedy zbieramy, na 2. miejscu penetracja, bo często przy agresywnej grze mogą być problemy z wycelowaniem w ws danego czołgu.

Objeżdżanie? W końcu jego atut to mobilność.

Opublikowano

Objeżdżanie? W końcu jego atut to mobilność.

Ten czołg nie ma jakiejś wybitnej mobilności, lorrka, cdc lepsze pod tym względem. Większości czołgów T-54 nie objedzie.

Opublikowano

Lol, t54 to jest jeden z najlepszych medów na 9t, dla mnie zaraz za e50.

Mobilny, pancerz odbija sporo jak schowasz dolną płytę, wieża kiedyś była lepsza, ale teraz też zła nie jest.

201 peny nie jest źle, jak na taki mobilny czołg.

320 co 6 sekund, przy dobrej celności, jedyny minus pocisk wolno leci, ale i tak lepiej niż w takim rusku czy sp 1c

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...