Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tickrate 128 - uproszczona wersja CS:GO ?

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja jestem jedyną osobą której na ticku 128 nie idzie ? Czy mam po prostu pecha ?

Na MM-ach nie spotkałem się z sytuacją w której koleś w biegu z AK-acza strzela mi banie :)

Lecz na FaceIt-ach i różnych serwer z tickiem 128 jest to na porządku dziennym

Po kilku grach na tym tickracie,już raczej na nim nie zagram :)

Są osoby w podobnej sytuacji :D ?

Każdy wychwala ten tick a dla mnie to jedno wielkie g.... x_X

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No nie sądzę żeby gracz 600 godzin był lepszy niż gracze z 3000h + z którymi na co dzień gram na MMach :)

Może po prostu odpały albo nie mogę sie przyzwyczaić

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No nie sądzę żeby gracz 600 godzin był lepszy niż gracze z 3000h + z którymi na co dzień gram na MMach :)

Może po prostu odpały albo nie mogę sie przyzwyczaić

Nie sądzę. Nie ma aż tylu odpałów. Ja tam nie lubię faceita, bo mnie zawsze rzuca na ludzi którzy mają po 4-5k tysięcy godzin i jest totalny rozpierdol.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja dzisja na FaceIt spotkałem 2 hjeaterów w jednym meczu obz pistołow w skoku heady strzelali z kilometra za 1/3 shotami. Typy po 600h,900h i pro choćbyś flash'a,smoke'a rzucił i nic.

Opublikowano

Na 128 masz mniejszą losowość pocisków, powinno wszystko wpadać lepiej. Ja na 64 często miałem tak, że trafiałem w łeb a on nie dostawał.. Większość smoków jest inna, przez co ciężko się gra mm i faceity. 

Nie wiem, mi się lepiej gra na 128. 

Opublikowano

Limonek :v Szczerze to nic nie zrozumiałem >.< 

Co do tego tematu 

zobacz, że na 64 hitboxy robią swoją robote :v A na 128 tam gdzie strzelisz tam trafisz :v Więc nie ma co płakać... Po prostu są lepsi od cb >.<

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...