Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofnięcie rangi za mecz z cheaterem

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie jak wiadomo jeśli wygram jakiś mecz a w drużynie bd cheater i dostanie on bana to wygrana zostanie cofnięta, ale czy zostanę o tym jakoś poinformowany ?.

Ponieważ wbiłem MG II przegrałem chyba z trzy mecze i wyszyłem z gry ( mając MG II jeszcze ) po ~30min włączam CS'a i mam MG I. i Nie wiem czy nie zauważyłem że spadłem czy właśnie mi cofnęło mecz/e

XPA9.png

Opublikowano

Jak w Twojej drużynie będzie cheater to może Ci cofnąć rangę o kilka rang, nawet do silvera, jeżeli jesteś w tym mg2. 

Wychodząc z gry sfrustrowany porażką, może nie zauważyłeś, że ranga Ci spadła ?

Opublikowano

Ranga ci spadła ponieważ mecze z których wyszedłeś zakończyły się porażką :v

Jeżeli to przez czitera to pojawiałaby się informacja na temat tego, że twoja ranga została cofnięta poprzez grę z odpałem :3 I wtedy klikasz guziczek ROZUMIEM. :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Rangę cofa za grę z cheaterem w party, nie w drużynie. Bez sensu by było tracenie rangi za mecz z cheaterem w drużynie, tak jakbyś ty miał na to wpływ :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Rangę cofa za grę z cheaterem w party, nie w drużynie. Bez sensu by było tracenie rangi za mecz z cheaterem w drużynie, tak jakbyś ty miał na to wpływ :D

Myślałem że nawet jak nie gram "duo" tylko losowo mam cheatera to też mi może cofnąć, dzięki za wyjaśnienie

[...]

Wychodząc z gry sfrustrowany porażką, może nie zauważyłeś, że ranga Ci spadła ?

Teraz już wiem że zapewne tak było.

Problem wyjaśniony można zamknąć.

XPA9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...