Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy

danielf40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szybkie pytanie - oplaca mi sie dalej grac placementy, jezeli aktualnie w/l = 1/3, srednie kda ~~3.5, mmr 1500, support main(male kda, bo np. adc bierze ignite i tp i ma 30cs w 10 minucie???) czy moze odpuscic? jest jakas szansa na golda, czy raczej ofensywny braz wjedzie? dodam ze te gry to jest 3v7, nawet nie 3v5. pytam, bo nie wiem czy warto czas marnowac na brainlessow i afkow :p

Opublikowano

Witam, szybkie pytanie - oplaca mi sie dalej grac placementy, jezeli aktualnie w/l = 1/3, srednie kda ~~3.5, mmr 1500, support main(male kda, bo np. adc bierze ignite i tp i ma 30cs w 10 minucie???) czy moze odpuscic? jest jakas szansa na golda, czy raczej ofensywny braz wjedzie? dodam ze te gry to jest 3v7, nawet nie 3v5. pytam, bo nie wiem czy warto czas marnowac na brainlessow i afkow :P

Imo jeżeli nie będziesz miał przynajmniej 6/7 wygranych to nie masz raczej za bardzo szans na golda

Jaką miałeś dywizję na koniec sezonu czwartego ?

giphy.gif

Opublikowano

za 10/0 jest gold 1-2, za 9/1 jest gold 2-3, a za reszte to różnie, ale jeśli nie będziesz miał minimum 7 winów to raczej nie licz na golda.

( o ile konto nie mialo zadnego rankingu w poprzednim sezonie )

Opublikowano

pan wyzej - kiepska teoria raczej. jezeli ktos ma mmr 1100,a inna osoba 1500 i wygraja tyle samo gier to beda posiadali ta sama dywizje? no bez przesady, po to chyba zostal stworzony ten pseudo matchmaking

fresh konto, 0 rankedow wczesniej.

Opublikowano

Po prostu graj, nie ważne gdzie Cie da, jeśli masz na tyle umiejętności to spokojnie do listopada wyjdziesz do golda.

Opublikowano

Czyste konto, czy nie? to jest ważne.... bo tak, to jakbyś pytał jaki kolor widzisz przed sobą z zamkniętymi oczkami xD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...