Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny trade

kubanek_kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problemu, że nie masz gry nie będzie, ale jeżeli takich koszulek jest bardzo mało na rynku, a oferty kupna są bardzo rzadkie to ja zostałbym przy itemach z cs. 

Opublikowano

@PZIVE Ludzie chcą za to 50€ ale ci co kupują dają max 34,99€ więc jeśli bym to wystawił za 34,99€ to ten kto dał taką ofertę kupi ten przedmiot automatycznie czy musi coś potwierdzić lub coś?

@RADTOR Sandbox Game Shirt do gry H1Z1

cover.png?dl=0

Opublikowano

@PZIVE Ludzie chcą za to 50€ ale ci co kupują dają max 34,99€ więc jeśli bym to wystawił za 34,99€ to ten kto dał taką ofertę kupi ten przedmiot automatycznie czy musi coś potwierdzić lub coś?

Jeśli ktoś ma ustawione polecenie kupna na 35 euro to kupi mu automatycznie. Jak się nazywa ten item i z jakiej gry?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak za to tyle dają, to znaczy, że automatycznie kupuje. Tylko zobacz dokładnie czy to ten item. Jeżeli tak szybko akceptuj i sprzedawaj ;)

Opublikowano

Mój drogi kolego dzisiaj w okolichach 22:30 znajomy (Z gier) zaproponwał mi wymiane moje ak za jego Sandbox Game Shirt z rust'a to nie przypadek że 2 typów sprzedaje taki sam item za skiny do cs

Opublikowano

Mój drogi kolego dzisiaj w okolichach 22:30 znajomy (Z gier) zaproponwał mi wymiane moje ak za jego Sandbox Game Shirt z rust'a to nie przypadek że 2 typów sprzedaje taki sam item za skiny do cs

Hmm, dlaczego nie przypadek? Skoro są polecenia kupna za 38 euro to warto za tańszego skina wymienić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Po jakiejś aktualizacji wyrzucili to z marketu i tylko te itemki które już były wystawione można kupić :/

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

cover.png?dl=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...