Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Down time co robią ?

Ridimeh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem starają się ogarnąć lagi na serwerach, uważam że 1500 pingu w club worldzie i sytuacje takie jak wieczne ładowanie po teleportowaniu się (wieczne ładowanie lub postać której otoczenie w większości zniknęło) to wystarczający powód aby się za to w końcu zabrać xD­ 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Z tego co wiem starają się ogarnąć lagi na serwerach, uważam że 1500 pingu w club worldzie i sytuacje takie jak wieczne ładowanie po teleportowaniu się (wieczne ładowanie lub postać której otoczenie w większości zniknęło) to wystarczający powód aby się za to w końcu zabrać xD­ 

A kiedy skończą?

@Edit Już działa xD

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Mieli po prostu problemy z serverem bo nowi gracze nie mogli się logować, aż się przeciągnęło, gdyż po krótkim włączeniu wystąpił rollback [ludzie potracili itemki] więc potem starali się to przywrócić.

Opublikowano

­

A kiedy skończą?

Podali godzinę w tym temacie :

http://forums.trovegame.com/showthread.php?51772-Update-Online-Downtime-10-30-AM-PDT-5-30-PM-GMT&p=329626#post329626

Lecz z doświadczenia wiem że może im się przeciągnąć xD Pozdrawiamy Trion z 6 godzinną aktualizacją która i tak trwała nieco ponad 8 :P

Polecam sprawdzać czy serwer jest online na stronie użytkownika @1373230489-U611928.pngSentence link znajdziesz w jego temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/1443677-status-serwer%C3%B3w-trove/
af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...