Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven czy Brand?

Arik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzała, jestem nowym graczem LoLa - gram zaledwie 5 dni i chcę kupić sobie pierwszą lepszą postać. Na początku grałem trochę Brandem, a teraz podczas rotacji Dravenem i obiema postaciami dobrze mi się grało. Zależy mi na szybkim eliminowaniu przeciwnika i byciu dosyć wytrzymałym. Kogo mi polecicie? Dodam, że chcę łatwiejszą postać, bo jestem po prostu nowym graczem.

Opublikowano

Generalnie jeżeli grasz w League Of Legends dopiero piąty dzień to nie bierz się za dravena. Imo będzie on po prostu za trudny do opanowania dla nowego gracza.

Brand jest całkiem prosty, ma dobry burst + silny w walkach drużynowych, range też jest całkiem okej. 

Są lepsze postacie na początek, ale jeżeli już zastanawiasz się nad brandem/dravenem to ...

giphy.gif

Opublikowano

Ok, dzięki.

Zastanawiam się nad tymi dwiema postaciami, bo nimi najlepiej mi się grało. Jakbyś dał mi tutaj jeszcze jakieś propozycje od siebie byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Na początek polecam ci kupic branda ponieważ jest łatwą postacią do ogarnięcia,za dravena sie narazie nie zabieraj ponieważ jest jedna z trudniejszych postaci do ogarnięcie ;p (Jak sie zrobil duble post to sry z fona pisze ;p)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ok, dzięki.

Zastanawiam się nad tymi dwiema postaciami, bo nimi najlepiej mi się grało. Jakbyś dał mi tutaj jeszcze jakieś propozycje od siebie byłbym wdzięczny.

Annie. Imo na początek jest w sam raz.

• Proste lasthity
  • Stun z umiejętności biernej
  • Prosta
  • Tania
  • Spory dmg
  • R, w = aoe
  • Małe koszty many

Jej minusem jest brak mobilności.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...